Zobacz pełną wersję : Pierwszy cykl
Kropek_KWpl
07-12-07, 19:30
Czesc
cwicze juz ponad 6 miesiecy i zanotowałem pierwszy zastój, siła nie idzie a masa jagbym chciał to bez problemów pojdzie. Tylko na co mi masa jak bede cienki:) Otóż chciałbym kupic VITAL MAX Creatin 1200g. Starczylo by mi to na 2 cykle, tylko nie wiem czy to da mi jakis efekt. Co do tego kupic by byly lepsze efekty? Czekam na odzew z waszej strony.
174 cm wzrostu
72 kg wagi
35 cm w bicepsie
dieta, jem wszystko co jest, duzo białka i weglów (ale Pudziab jak powiedział też nie ma specjalnej diety)
Kreatyna moze byc, i najlepiej dokup do tego gainera lub białko. Polecam Mass XXL z treca.
Kropek_KWpl
07-12-07, 19:34
A ile gdzies mi z bicepsie powinno pojsc, licze na 3 cm ale nie jestem pewnien
A na co ci siła jak będziesz płaski? :]
Kropek_KWpl
07-12-07, 19:37
No masz racje, dlatego chce kreatyne wziąc i troszeczke nabrac masy ale to razem z siła a nie jedno albo drugie
Ja bym do tego dokupił jakieś białeczko,może glutaminke ,a jak nie to jakis antykatabolik-Tauryna.I będzie dobry cykl. Jak sie przyłozysz to i ze 2cm nim w łapie pójdziei ok.2-3 kg masy,moze nawet wiecej.jak chcesz to zajrzyj w nasze relacje,tam jest Mój cykl na mono.pozdro!!!!!!
Albo gainer np. Mutant Mass, może byc tez Mass XXL
Kropek_KWpl
07-12-07, 20:24
Mass XXL troche drogi jest ale czy to dobrze, ze chce zrobic 2 cykle na tej krecie w odstepie 3 tyg?
3 cm na mass xxl i kretynie/;| w jakim Ty swiece zyjesz;p Mass xxl + kreatyna z vitala , dextroza dla lepszej przyswajalnosci no i sily powinno przyjsc:))
Cos pojdzie ale najpierw zapier.dalaj pozniej zobaczysz jakie wyniki:)
pozdro.
Kropek_KWpl
07-12-07, 20:31
hehe ok ziomus
zapierdalam na silke
pozd.
heh sofok zastowsowalem odpowiednia motywacje tylko;P
MassXXL jest drogi? To jest jeden z najtańszych gainerów(zarazem dobry jakościowo)
Nie nastawiaj się, że weźmiesz kreatynę i gainera i będziesz wielki.
Dextrozy nigdy nie kupuj, lepiej dokupić więcej gainera za te pieniądze.
Czy ja wiem czy Mass xxl jest taki tani? Ludzie czasami nie ida na jakos tylko na ilosc i kupuja o wiele tansze gainery:]
Kropek_KWpl
08-12-07, 13:49
Ile bym musiał kupic MassXXL by starczylo mi na cykl(czyli na 6 tygodni)?
Dieta jest taka jak wyżej napisałem
Poczytaj podwieszone o gainerach, bo widzę, że nie masz słabą wiedzę na ten temat.
Kropek_KWpl
08-12-07, 15:18
Czytałem ten temat!
tylko ja nie mam takiej diety, że jem cały czas to samo, jem to co jest i dobrze na tym wychodze bo masy nie trace.