Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Metka

Kruk88
07-12-07, 11:35
Witam wszystkich
Mam pytanie wszyscy proponuja brac 3 -4 tabsy metki dziennie a jesli chciałbym brac jeszcze raz tyle 8 tabsów mozna tak?

Dyga
07-12-07, 12:14
ja myślę ze 5 max i to przez pierwszy tydzień brania :) reszta 3-4 dziennie .. 8 sie zajedziesz , wątroba dostanie po dupsku .. i nie myl ze im więcej tym większe efekty będą , to jest lek i ja odradzam 8 Stanowczo :)
Pozdro

lg team
07-12-07, 12:25
po co taka ilosc, jak byc moze w 100% wykorzystasz dawke 15-20mg? napisz wage / przebyte cykle to Ci odpowiemy kto ma racje,

Kruk88
07-12-07, 16:22
Waze 75kg jestem po 2 cyklach pierwszy meta a drugi deka pierwszy byl do dupy mialem z setki mety i efekty byly marne teraz chce zeby pozadnie przybrac tej masy bo chudy jestem

lg team
07-12-07, 16:36
efekty marne bo moze lipny towar miales, poza tym deka solo to niezbyt dobry pomysl, w ogole przy twoim zaawansowaniu deka na drugi cykl to nie bardzo, diet stosujesz w ogole, suplami uzupelniasz, trening jest porzadny? koks to nie jest rozwiazanie jesli powyzszego nie ma, a juz szczegolnie nie w konskich dawkach,

Kruk88
07-12-07, 18:17
Towar był dobry trening tez dobry i ostry dietka i suple tez.Niewiem czemu bylo lipnie a uwazasz ze 8 tabsow to konska dawka? Jeszcze jedno poza treningami zapierdzielam na gospodarze a treningi mam wieczorami po robocie bo inaczej niedarady moze dlatego ze za duzo roboty do tego ostry trening i lipnie bylo

lg team
07-12-07, 18:26
jesli jestes pewien towaru to ok, jak na Twoją wagę to jest końska dawka, praca fizyczna moze sie odbijac na uzyskiwanych wynikach, proponowalbym enanthat zeby nabrac troche masy,

vold
07-12-07, 19:35
Witam wszystkich
Mam pytanie wszyscy proponuja brac 3 -4 tabsy metki dziennie a jesli chciałbym brac jeszcze raz tyle 8 tabsów mozna tak?

No jasne że można , nawet 15 ale po co? jak wykażystasz np. 20mg a reszta idzie w kibel, a skutki uboczne ogromne.

Kruk88
07-12-07, 20:48
No macie racje znacie sie ale za pierwszym razem stosowalem sie do normalnej dawki trzymalem diete trenowalem porzadnie jak zawsze, i nawet w trakcie brania nic nie bylo widac a co dopieru po cyklu. A towar musiał byc dobry bo bralem ta sama co kumpel w jeden dzien od tego samego dila bralismy wiec moze zrezygnowac z mety i wziasc cos innego

Kruk88
07-12-07, 20:55
Lg mowisz zebym bral enanthat ale testosteronu niezalatwie bo dil tego nielatwi wszystko inne tak a tego nie wiec polećcie mi cos pożądnego na mase

vold
07-12-07, 20:56
tak na marginesie który idota doradził ci aby brać dece bez testosteronu?, powiem tak, zmien dila.

zapodaj dece z testosteronem długi masowy cykl ale z głową tylko informacji zaczerpnij u kogoś kto się na tym zna a nie tylko udaje że się zna.

lg team
07-12-07, 20:57
ja bym obstawial testosteron - enan wzglednie krotki estr,

vold
07-12-07, 20:59
enan jest długi i jak najbardzie pasuje na masówke z decą

lg team
07-12-07, 21:09
tak wiem, mialem na mysli propa zeby kolega sprawdzil reakcje organizmu najpierw na krotkim estrze, ale w sumie masz racje - mozna wybrac mocniejsza wersje czyli deke + tesc w rozsadnych dawkach, lub jak pisalem sam enantat

vold
07-12-07, 21:13
Jak najbardziej zgodze się z tym aby na początek zacząć od propa, ale trzeba przyznać że on już jechał na decy i to jeszcze bez testo , nawet niewiadomo czy jest odblokowany, jeśli wogłule odblok robił?

lg team
07-12-07, 21:23
to juz powinien wiedziec kolega sam, my nic tutaj nie poradzimy, powinien dokaldnie napisac jakied dawki bral, przez ile, i kiedy skonczyl, wtedy moze orientaacyjnie bedzie mozna cos powiedziec,

Dolce Martino
08-12-07, 17:29
"Waze 75kg jestem po 2 cyklach pierwszy meta a drugi deka pierwszy byl do dupy mialem z setki mety" stosujecie małe dawki i dziwujecie sie ze nie ma efektów do dtego lipa towar i nic mnie nie dziwi ze wazycie 70 pare kilo po dwóch cyklach smiech na sali