Zobacz pełn± wersję : Ból pod pach± [x_O]
Witam mam dziwny problem :/ otóż po treningu pleców gdy wróciłem do domu poczułem ból pod pach± (gdy trzymam reke normalnie, gdy ni± porusze i wogole cały czas to czuje) Posmarowałem ma¶ci± i moze troche przestało ale nadal boli. Czy nie wiecie moze co to moze byc>??
pS. dodazm że ból utrzymuje się juz drugi dzien....pzdr
moze nadwyrezyłe¶ jaki¶ miesien... jak za jaki¶ czas nie przejdzie radze udać sie do tekaza
moze nadwyrezyłe¶ jaki¶ miesien... jak za jaki¶ czas nie przejdzie radze udać sie do tekaza
Do tekaza?
Deathbreaker
07-12-07, 18:07
Do tekaza?
No co , pomyliły się literki chłopakowi ;p
oj sie czepiasz... wiadomo o co chodzi:)
No juz pomalu przechodzi :D chyba zrezygnuje z tego "tekaza" ;) ;) ;) heh pozdro
To może być węzeł chłonny. Wyskakuje z różnych powodów i w charakterystycznych miejscach i co najgorsze jest czasem widoczny a czasami nie. Podstawowym powodem jest przeziębienie nie konkretnie tego miejsca np. po treningu ostygłe¶ na dworze lub w siłowni było otwarte okno. Węzły chlonne potrafi± także wyj¶ć gdy jest ogólne osłabienie całego organizmu. Ból jest okropny a czasami paraliżuj±cy. Sposoby na takie co¶ to: ma¶ci rozgrzewaj±ce + okręcenie bol±cego miejsca po posmarowaniu [najlepiej na noc], doskonały jest na to 'Amol'. Kierowac można no to miejsce także gor±cy prysznic.