Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : Ból pod pach± [x_O]

pkmh
07-12-07, 07:45
Witam mam dziwny problem :/ otóż po treningu pleców gdy wróciłem do domu poczułem ból pod pach± (gdy trzymam reke normalnie, gdy ni± porusze i wogole cały czas to czuje) Posmarowałem ma¶ci± i moze troche przestało ale nadal boli. Czy nie wiecie moze co to moze byc>??

pS. dodazm że ból utrzymuje się juz drugi dzien....pzdr

milo90
07-12-07, 15:28
moze nadwyrezyłe¶ jaki¶ miesien... jak za jaki¶ czas nie przejdzie radze udać sie do tekaza

Feli
07-12-07, 17:43
moze nadwyrezyłe¶ jaki¶ miesien... jak za jaki¶ czas nie przejdzie radze udać sie do tekaza

Do tekaza?

Deathbreaker
07-12-07, 18:07
Do tekaza?
No co , pomyliły się literki chłopakowi ;p

milo90
07-12-07, 19:11
oj sie czepiasz... wiadomo o co chodzi:)

pkmh
07-12-07, 21:12
No juz pomalu przechodzi :D chyba zrezygnuje z tego "tekaza" ;) ;) ;) heh pozdro

pey
11-12-07, 22:24
To może być węzeł chłonny. Wyskakuje z różnych powodów i w charakterystycznych miejscach i co najgorsze jest czasem widoczny a czasami nie. Podstawowym powodem jest przeziębienie nie konkretnie tego miejsca np. po treningu ostygłe¶ na dworze lub w siłowni było otwarte okno. Węzły chlonne potrafi± także wyj¶ć gdy jest ogólne osłabienie całego organizmu. Ból jest okropny a czasami paraliżuj±cy. Sposoby na takie co¶ to: ma¶ci rozgrzewaj±ce + okręcenie bol±cego miejsca po posmarowaniu [najlepiej na noc], doskonały jest na to 'Amol'. Kierowac można no to miejsce także gor±cy prysznic.