Zobacz pełn± wersję : MEtanabol
Dzis zaczalem cykl na metanabolu co powiecie o Mietku z Alchemii ??
jak masz pewny to jest ok.
jw, slyszalem od znajomych ze 10mg byly slabe, i nie ktore 5mg rowniez, sprobujesz to sie dowiesz czy dziala,
w sumie też mi sie tak o uszy obiło, ale czy to prawda to nie wiem
Tzn ze z Alchemii slabsze sa?? Slyszalem ze meta holenderska najlagodniejsza a ten jaki ?
Jeszcze raz to powtórze: je¶li masz pewnego dostawce to i towar jest ok!
nie da sie okreslic czy masz slabsza dopoki sam nie sprobujesz, chodzil sluch jedynie o tym co wymienilem i Moderator dzialu tez potwierdzil,
towar mam pewny, opakowanie zalakowane nietkniete. Ale moge sie dowiedziec to co chce? czy akurat ta meta jest bardzo szkodliwa dla organizmu tzn w jakim stopniu?
wiem jakie moga byc efekty uboczne ale metki sa rozne mniej i bardziej szkodliwe a ten jak?
skad ktos z Nas ma wiedziec jak akurat Twoj organizm zareaguje na metke? :-) nie da sie tego poprostu Ci okreslic, tak samo jak ile CI pojdzie na tym czy innym cyklu,
W kazdej metce jest ta sama substancja- methandrostenolon, maj± one takie same skutki uboczne bez różnicy czy to jest polska, serbska, czy ruska. niektóre mog± byc jedynie bardziej zanieczyszczone inne mniej. Przy metce nalezy przyjmować wieksze ilosci cynku, ponieważ jest ona silnie androgenna i powoduje wypryski skórne. Do tego wapń i jakis zestaw witamin- polecam ten z olimpu.
nie, w kazdej metce nie ma tej samej substancji czynnej, spotykano juz metyltest jak i inne nieaktywne substancje zamiast wlasciwej - szczegolnie w podrubach ruskich metek,
prawda jest, ze niektore sa mniej zanieczyszczone - np polska - a inne mniej np ruska, stad i odczuwalne dzialanie i odczuwalne skutki uboczne moga byc rozne, i nie da sie ich jednoznacznie okreslic poza wejsciem na dana metke i obserwacji na cyklu co sie dzieje,
Każda metka ma t± sam± substancje , to że jest cyganiona to już inna sprawa w tym momencie nie można tego nazwać metanabolem .
jedno jest pewne - kazda metka ma ta sama substancje czynna na opakowaniu, czy przeklada sie to na dzialanie to juz inne bajka :-)
Rozumiem. Więc co radzicie Carbo ? ja slyszalem ze branie weglow spowoduje cos takiego ze urosnie brzuch i go nigdy nie nadrobie
nie rozumiem watku z carbo? ma on zastapic metke czy jak?
brzuch urosnie w jakim sensie - przyrostu tkanki tluszczowej? czy przersotu narzadow wewn?