Zobacz pełną wersję : meta db strzały
Mam pytanie do tych co testowali ten srodek
jakie efekty sa po tym srodku czy oplaca sie go brać , duzo lepsza jest od mety w tab ? co lepiej wziąść propa czy mete w strzalach .
co bedzie lepsze 1) meta w strzałach + winko w tab czy 2) prop + winko w tab
Dolce Martino
06-12-07, 18:23
meta w tabletkach jest spoko ale jebie nerki i trzustke ale powera daje gwarantuje i bez wiekszego ryzyka
Dolce Martino
06-12-07, 18:25
dobre połaczenie to meta i prolo 8 tab dziennie mety oraz co 3 dni 3 strzały prolo i zobaczysz nie ma sensu powiekszac dawek 15 kilo na prostej przyrostu gwarantuje
Dolce Martino
06-12-07, 18:26
a po drugie wątpie czy są strzały mety nie spotkałem sie moze ktos cie chce wkrecic i chujostwo ci sprzedać
druga wersja bardziej lagodna dla watroby, choc i na polaczeniu winka z metka w rozsadnych dawkach mozna zrobic dobry przyrost,
a kolega wyzej niech tego typu porady pozostawi dla siebie,
Dolce Martino
06-12-07, 18:30
winka ze strzałów czy tabletki?
Dolce Martino
06-12-07, 18:32
bo winko strzały bola jak cholera ale sa wporzo ale tab to raczej na rzeźbe niektórzy jak nie maja clomidu to sie tym odblokowują chujostwo
niechodzi mi o dlugi cykl na wielką mase...
chciałem zrobic coś takiego
1-6meta w strzalach 1ml 25g e2d
1- 6winko 30 ed w tab
czy to dobre polączenie >>??
ewentualnie mozna
1-6 tyg meta 15 (20) mg ed
1- 6 prop 100mg e3d
w tym cyklu niechodzi mi o duzą mase ,
czemu tak nię chcesz barc w tabletkach:]?
nie ominiesz skutkow ubocznych i tak..
laczac dawa srdoki 17-aa watroba poczuje to polaczenie, nie wiem jaka masz wage take trudno Ci cos napisac konkretnego, napisz cos - waga / cykle / srodki / dawki itp...
ale mety w tab bez sesu łączyć z winstrolem,
a więc teraz waze tylko 74 kg, po wakacjach ogromne spadki miałem :
praca na budowie, bardzo czesto melanże alko & dragi. i spadki ogromne miałem , po wakacjach zazylem 67kg ;/, teraz cwicze na sucho i jakos powoli idzie ,
pierwszy cykl był w lutym , meta propiant winstrol strzaly
moj 2 cykl zamierzam zrobić w styczniu
zdecydowalem sie na
1- 8tyg propiant 100mg e3d ( front 100mg e2d)
2- 8tyg winstrol w tabledkach 30mg ed
nie chce brac dlugich estrow ani zadnych bąb typo enat deka itp, chce miec cykl na zajebisty miesien , co sądzicie o tym co napisalem ??
albo meta w strzalach i winko w tabsach
jak dawkowales poprzednio?
Dolce Martino
07-12-07, 15:52
czego nie spróbujesz prolo bezpieczniesze niz prop. niektórzy są uczuleni na prop nawet na takie sladowe ilosci które sa w omie prop u uczulonych powoduje ze miejsce pokłucia boli jak diabli i nawet trenowac sie nie da odradzam. prolo jest spoko skoro lecza nim impotencje jest tez dobrym srodkiem antykoncepcyjnym krzywdy ci nie zrobi chyba ze nie masz jeszcze 18 lat. dokup od razu clomide na odblokowanie i wszystko powinno byc w porzadku. tylko pamietaj ze zabiegi musza byc czesto najlepiej co 3 dni
Dolce Martino
07-12-07, 15:55
abo spróbuj trenb z tym ze jest drogi i nie wiem czy do konca bezpieczny ale zdecydowanie to najlepszy srodek
kolego wyzej - Twoje rady wynikaja z doswiadczenia czy suchej teorii z neta?
Dolce Martino
07-12-07, 16:31
z doświadczenia 2 rzay robiłem cykl meta +prolo w systemie 8 tab dziennie meta + co trzeci dzien prolo po w pierwszym cyklu po 3 w drugim po 4
jakos malo wiarygodne te twoje opowiesci sa, ale nie wtracam sie, tylko nie doradzaj w ten sposob...
Dolce Martino
07-12-07, 16:54
przeciez Ci nie kazuje w nie wierzyc, trenuje juz piec lat i znam sie na tym, wg mnie te połaczenie jest dobre, owszem zalewa, mocno blokuje zwłaszcza prolo, ale nie wiem jaki koles ma staż ale ja po pieciu latach kiedy juz wszystko zawodzi robiłem na tym 1,5 cm w łapie, najpierw niech zrobi mase a potem niech stosuje winko czy dece co Ty mu kazujesz rzeżbic 74 kg tylko zmarnuje kase. lae pewnie jestes z tych co powoli bezpiecznie ale do przodu i drogo. ale to dobre dla fitnessów a nie kulturystów
koks jest dla myslacych, giga dawki przyczyniaja sie jedynie do wiekszego wyrazenia skutkow ubocznych - i w mysl czego to? tego zeby moc pochwalic sie na forum ze lykalem 8-10 tabletek metki - daj spokoj,
po co siegac po 8tbl metki jak na polowie z tego kolega uzyska identyczne i co najwazneijsze trwalsze przyrosty niz na 8tbl uzyska mega pompe ktora po zakonczeniu cyklu zacznie schodzic i nie wiele z tego zostanie porocz posterydowych skutkow ubocznych i depresji po spadkach...
Powiem tak meta w rozsadnych dawkach jest ok.. Dawki jakie polecam to 3-4 tab dziennie. Obecnie jestem na cyklu prolo i meta
Dolce Martino
07-12-07, 19:09
meta jest ok zanim zacznie działać prolo meta rozkreca wszystko i jest ok. powiem tak lg moim zdanie przejechałes sie na dużych dawkach i teraz głosisz katecheze, po częsci masz racje ale na małych dawkach masy nie zbudujesz a jesli chodzi o spadki, czy przy małych dawkach czy dużych i tak bedą przy małych małe przy duzych duże, wg tej teorii masz racje, ale jest inna. po skonczeniu kariery i tak wszystko co robione na koksie wypłynie, jezeli decydujesz sie na koks rozpoczynasz sezon po sezonie i tak jestes nikim wiec przynajmniej w sezonie badz kims, stosując małe dawki to szkoła tych którzy chcą cos zostawic po sezonie ale kiedys przestana ćwiczyc i skończą sie te podsezony, lepej w sezonie byc wielki bo przynajmniej cie zapamietają, co stało sie z flexem pojechał do bułgarii i wysmiali go skonczył koksowac i stał sie nikim ale zapamietali go ze kiedys był kims, a ci bładzać po małych dawkach jest sie średniakiem w sezonie i nikim po skonczeniu kariery, nikogo nie krytykuje ale albo zakoksowac i cos miec albo dac sobie spokój szkoda zdrowia,
co Ty mozesz o mnie wiedziec i o dawkach jakie stosowalem :-), nie prawie katechez poniewaz nie interesuje mnie wiara itp...
co do dawek - Twoja wiedza / podejscie jest na poziomie osiedlowych chlopakow ktorzy mysla ze duzo znaczy lepiej, ze na wakcje trzeba sie pokazac na retencji niech mnie zapamietaja... nic do Ciebie nie mam rzecz jasna :-) Twoje zdrowie i nic mi do niego...
co do Flexa - poszukaj na zagranicznych boardach prawdziwego powodu i nie wypisuj bzdur...
Dolce Martino
07-12-07, 19:19
bez urazy lg po prostu reprezentujemy dwie rózne szkoły i chyba mozemy pokonwersować widac ze masz wiedze nie wiem jak z doswiadczeniem ale sam wiesz nie zawsze człowiek musi sie z czyms zgadzac najwazniejsze by z wszystkiego wyciągać wnioski
dobra rozmowa nie jest zla :-)
Dolce Martino
07-12-07, 19:22
nie jestem osoedlowym chłoptasiem moja wiedza jest oparta na doswiadczeniu, a fleksa poogladaj sobie także kevina levrona nic z nich nie zostało chłoptasie fitness
Dolce Martino
07-12-07, 19:23
dobrze jest czasem pogadac z kims kto ma wiedze a najlepiej jak wspomniałem kto reprezentuje inna szkołe podejscie
nie twierdzilem, że jestes a jedynie ze tak odbieram twoje podejscie do tematu :-)
co do tych dwoch panow - wez zaprzestan treningow, supli, koksu i za jakis czas popatrz w lustro co z Ciebie zostanie, supermanem nie jestes tym bardziej Twoj organizm ktory zawsze po sesji bedzie dazyl do stanu wyjsciowego i porbowal zniwelowac sztucznie zdobyta mase ktora mu tylko ciazy...
Dolce Martino
07-12-07, 19:29
mam pytanie ale nie o koks i nie bede wchodził na innae forum trenuje klatke w czterech cwiczeniach jaki masz poglad na piec ćwiczeń jaki jest twoje zdanie na twój temat. wszystko mam dopiete na ostatni guzik boje sie ryzykowac zbieram opinie
Nawet dokładnie nie przeczytałem całego tematu bo aż mnie serce boli co to wogłule za wypowiedz że meta jest dobra z testosteronem i zeby jesc 8 tab dziennie?
Czy jest dobre takie połączenie to zależy na jaki cykl co jest celem tego cyklu to jest najważniejsze , wielkości dawek dostosowywuje sie do wagi ciał, zaawansowania itp. , a nie tak na pałe ,jeszcze ktoś posłucha i zrobi sobie krzywde wiec koniec doradzania idiotycznego.
odpowiedz na pytanie pola odemnie jest takie , meta w zastrzykach jest praktycznie taka sama jak tabletki tylko wstrzykniety płyn powoli sie uwalnia dlatego nie musimy podawac np. 3 razy dziennie tylko np. raz na 2 dni, jeśli chodzi o działanie jest ok. 40% lepsze od tabletek , dlatego jeśli chodzi o METHANOROSTENOLONE z firmy DB Pharma ma on 25mg w 1 ml., więc stosunkowo jak podamy 1 ml co 2 dni nie jest to bardzo dużo a efety są zadawalające, a skutki uboczne mniejsze.
Wielu moich znajomych nawet bardzo zaawansowanych stosują DB i nie słyszałem negatywnego zdania , każdy jest zadowolony, ja osobiście polecam.
co do treningu to bardzo indywidualna sprawa, jednemu bedzie odpowiadal trening 2xlawka + 1xrozpietki i bedzie tym systemem widzial przyrosty, inny bedzie musial dolozyc jeszcze raz rozpietki + rozciaganie hantlem badz na bramie zeby czuc to samo,
przy ustalaniu treningu nie nalezy sie kierowac tym co mowi inny nawet znany zawodnik, bo to co dla niego bedzie dobre dla Ciebie juz nie musi byc wcale dobre,
ja trenuje 2xlawka gryf + 2x rozpietki + bramka, drugi trening 2xlawka hantle + 2xrozpietki + bramka na zmiane co tydzien i to jest dla mnie wystarczajacy trening,
voldemort - meta + enan jest dobrym rozwiazaniem ale jak dla kogo i tutaj masz racje, szczegolnie chodzi o dawki, dlatego probuje wyjasnic koledze wyzej ze to co doradza (dawki) sa za wysokie.
Dolce Martino
07-12-07, 19:44
ok dzieki no ja gryf prosta sztangielki skos, gryf głowa w dól i rozpietki zastanawiam sie nad pompkami na poreczach ale sobie daruje, dzieki za porade