Zobacz pełną wersję : 1 Cykl.
paweleeekkk
05-12-07, 21:06
Witam.
Od mniej wiecej stycznia zaczynam 1szy cykl na krecie (Vital. zielona) i mam ku temu pytanie.
Cykl będzie mi trwał 7tyg. i przez cały ten okres muszę jeść dodatkowo gainera?
Musieć nie musisz. A czy powinieneś to zależy od twojej diety. Jeżeli brakuje w niej danych składników, to wypadałoby.
tzn najlepiej jakbys kupil mass xxl 4800... Ja zawsze jadłem gainera na kolacje i na sniadanie czasem. na obiad mi sie nie opłacało bo zawsze jadłem "dobrze" tzn biale mieso tunczyk oliwa jakas surowa i ryz wiec to juz wedlug własnego menu domowego trzeba dostosowac :)
Ja zawsze jadłem gainera na kolacje...... :)
No ładnie,to chyba nie jest dobra rada....?????
no chyba, ze białko przed snem ;ppp
dobra ale czesto gram w noge na chali wieczorem wiec jak zjadlem kolacje to robilem nadwyzke kalorii w postaci gainera kapisz ;)?
paweleeekkk
06-12-07, 13:09
Czyli Kreta + Gainer + Białko?
Kreta 500Kaps.
Gainer 4800g.
Białko... ??
Street Fighter
06-12-07, 14:16
białko/gainer to zależy od twoich braków w diecie...Jeśli nie masz diety to wal rano gainera a na noc jakieś długo przyswajalne białko.
EHH nie no gainera i białka nie musisz jak nie masz braków w diecie. Gainer z rana to dla mnie wogle porażka gdyż jest to jeden z ważniejszych posiłków i powinien być naturalny i odpowiednio zbilansowany. Gainerki świetnie się sprawdzają w porach okołotreningowych.