Zobacz pełną wersję : Chudy 15 latek !! Prosze o ocene !!
Witam. Wkońcu zrobiłem swojego fotki.. Mam 15 lat 167 cm wzrostu, waże 52 kg. Ćwiczę około 9 miesiecy i oto moje efekty. Jestem chudy mam dobra diete i od dzisiaj jem Gainera Vitalmaxa. Ćwiczę A6W codziennie oraz mam cięzkie treningi 3 razy w tygodniu. Proszę o ocenę i radę ! Jak sie podobam ? Co mam najbardziej dobracować ? Pozdrawiam.
http://img110.imageshack.us/img110/452/sika1ss2.png
http://img220.imageshack.us/img220/679/sika2et0.png
http://img216.imageshack.us/img216/1194/sika3vg8.png
Szczerze to jedyne co mi sie podoba to spoko rzezba no i troche barki. Przytyles cos wogole przez czas jak cwiczyles? Masz strasznie dziwna i niesymetryczna klatke. Proponuje wiecej cwiczyc ze sztangielkami. Ogolem to masuj masuj sie bo kiespko na razie
Za masę dopiero 2 tygodnie temu sie wziąłem wiec tylko 2 kg narazie.. Ale teraz przyszedł gainer, a jak przybiore na masie to wrzuce fotki.. Pozdro.
Deathbreaker
03-12-07, 16:39
No masy by się trochę przydało , ale moim zdaniem ogólnie na plus. Masy jeszcze trochę no i będzie git.Ale efekty widać i to spore , także pracuj dalej a sukces gwarantowany ;)
daremne te foto!! CHUDO!!!
i do tego strasznie niesymetrycznie!!
heh znowu "pompy z oswiecima" wychodza na swiatlo dzienne :) stary poki, co to cwicz i jedz, pochwal sie czyms za rok jesli bedziesz mial jakies efekty a teraz zbyteczne jest wklejanie zdjec i ocenianie... nie ma co oceniac... moge powiedziec ze chujowej jakosci fotosy... i ogolnie jak zwykle chyba coraz czesciej przeze mnie uzywane slowo "ZAL"
lovelas69 - spadaj od Osw :)
No jeśli chodzi o "żal" to u nas też często w podstawówce jest używane, a jeśli chodzi po co to wkleiłem to dla tych co jeszcze z czytaniem maja problemy to powtórze: CHCE ABYŚCIE (oczywiście Ci co sie zanaja) DORADZILI NA CO NAJWEICEJ ĆWICZYĆ, CO DOPRACOWAĆ tzw. prosiłem o rady..
Do poprawy masz wszystko, w szczególności klatke i plecy. miesnie zawsze bedą widoczne u chudego, poki co cały czas rób mase
jest bardzo sucho ,ale widac ze cos cwiczysz i sie starasz gainer dobra dieta i jazda!!
Diete czyni cuda pamietaj o tym!
Przymasuj zdecydowanie, bo chudzinka jestes straszna... :)
Wiem wiem :) Dzięki za komentarze.. Pozdrawiam..
Ja mam podobne wymiary. Z tym, że jestem rok starszy, o 3 cm wyższy i o 1,5kg cięższy ale co do umięśnienia to wyglądasz na pewno lepiej niż ja, z resztą co tu porównywać, ja dopiero zaczynam.
PS. Ile bierzesz na klate?
pzdr i pakuj dalej.
VegetaSSJ3
03-12-07, 21:19
Jak na 15 lat to zarysy miesni sa tylko strasznie hudo popracuj nad klatka bo jest niesymetryczna no ale nie odrazu sie wyglada jak kulturysta od czegos czeba zaczac a ty zaczoles juz wczesnie wiec masz duuuuzzzo jeszcze czasu powodzenia
Jakie masz wymiary i rekordy ?
no to dobrze polecisz teraz z gainerem i moze byc ok przyluz sie do klatki rob je hantelkami no i masuj :)
Stalowiec jesli prosisz o rady to dział pomyliłes!!
napisz mi tutaj ta swoja dobra dietke... wrzuc fotki jak wpadnie 10 kg masy, niewazne jakiej
7:00
mleko 250 ml
płatki owsiane 90gr
10:35
Twarog 120g
pieczywo razowe 200gr
pomidor,cebula,papryka-dla smaku
13:30
4 jajka
Chleb zytni pelnoziarnisty 150g
16:00 posiłek przed treningowy
Ryz 100g
Piers z kurczaka
oliwa z oliwek ok. 10ml
17:30-18:30
Trening
18:30
Gainer + banan lub jakiś koktajl
19:10
Makaron razowy 100gr
jogurt 150gr
serek wiejski 200gr
lub tuńczyk
To jest jedna z przykładowych diet moich.. Fotki wrzuce jak nabiore masy..
ludzie przy 50 kg wagi ?!?! byloby to patologia jesli nie byloby zarysu miesni...
ale z ciebie cienias.... anorektyk lepiej niz ty wygląda......
ile ważysz???? 2 kg bez kości????
Byscie zmotywowali chlopaka i doradzili mu cos a nie jedziecie po nim. Przyloz sie do jedzenia lepiej bo naprawde wygladasz conajmniej jaky Cie glodzili :S albo jakbys z obozu jakiegos wyszedl. cwicz systematycznie, ale bardziej przyloz sie do trybu zycia poza silownia, odzywiania itp bo trening to nie 100% sukcesu. Aha no i rob wiecej rozpietek na klatke bo masz nierownie rozwinieta. Jak cwiczysz juz 9 miesiecy to boje sie myslec co bylo jak nie cwiczyles :SSS cos jest nie tak bo po 9 miesiacach treningu nie powinienes wazyc 50 kg ;/ chyba ze 30 wazyles hehe :D ale Pozdro
Jedynie co jest ok, że są zarysy mięśni. Ale cóż, masuj masuj bo przy tym stanie wiele więcej nie zrobisz. I nie jedźcie po nim, tylko wystarczy mu doradzić, jakoś zmotywować.
tuńczyk z jogurtem:D ciekawe połączenie:D juz wiem czemu nie idzie masa skoro na koniec kazdego dnia sie zesrasz wszystkim co jadłes cały dzien:D
na jednym ze zdiec wyglada jak bys mial ginekomastie???
jak na początek to elegancko.....cwicz a bedzie duzo lepiej....masuj i jeszcze raz masuj a za 5 lat bedzie z ciebie pudzian:P....a do tych ktorzy mu wrzucaja to ciekawy jestem jak wy wygladaliscie jak zaczynaliscie cwiczyc....
Narazie jest marniutko. Ale jestes młody i nabierzesz jeszcze masy narazie cwicz i rosnij. Do poprawy wszystko a w szczególnosci klatka. Jakas taka dziwna jest i niesymetryczna. Jedyne co mi sie podoba to poziom bf. Jedz i rosnij
Mało masy , i troche nie wymiarowo klatka..
ale jak popracujesz bedzie dobrze.
Dieta, dobry plan treningowy to podstawa
dla wyrownania klaty proponuje po treningu troche popompowac.
wtedy do klaty dochodzi bardzo duzo krwi.
powinny sie powoli wyrownywac te cyce;d
nie no zdjecia tragedia, wstyd by mi bylo cos takiego pokazywac...
Street Fighter
11-02-08, 09:04
takimi palili w piecu ...
wal gainera i dokup bialko bo narazie nic innego Ci nie potrzebne ... cwicz wolnymi ciezarami i masssujjeee na mase !!
wytlumaczcie mi po co oni takie zdjecia wrzucaja?
Paluch do jasnej cholery, chłopak wrzucił zdjęcia, ktoś mu napisał że nie ma po co i po kiego grzyba wałkować temat po parę stron, każdy temat Ty zaczynasz rozkręcać i w każdym temacie robi się kłótnia (w galeri)
...
bo spora wiekszosc fotek w tym dziale to anorektyki...
paluch jak masz tak wszystkich za anorektykow to sam moze bys sie pochwalil swoim wygladem :D co TY na to ??
Jak przekrocze 100 kg, to wrzuce fotki. Teraz mam 94kg :)
Poza tym przeciez caly czas o tym mowie... ze po co wrzucac jak nie ma co pokazac? Czytaj ze zrozumieniem...
Moim zdaniem sie mylisz... Chłopak ma co pokazywać, np brzuch bo nie powiem sam chciałbym taki mieć, a że ma prawie wszystko nie symetryczne to się pyta jak na to zaradzić, jakie cwiczenia itp... I ja to pochwalam, nie wiesz... pytaj po to jest forum i wszystko :)
Autor pozdrawiam, i podziwiam za odwage ze wrzociles fotki lwom na pozarcie wygladalem gorzej od ciebie jak zaczynalem i mialem 17 prawie, i na drugi raz wez sobie do serca nie pokazuj niczego czego bedziesz zalowal. MASA z toba!
LOL koles masuj bo cie wiatr kiedys przewroci!!!! hahahaha