Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Xpand skutki uboczne ?

Bajzon
30-11-07, 11:39
Dzien dobry czesc. Jestem tu nowy czytalem regulamin itd. Odrazu wlepiam temat z ktorym mam problem. A mianowicie biore xpand 925g - proszek dzis 3 dzien. Wczoraj zastosowalem sie do producenta i wypilem sporą ilosc wody dzisiaj rano wstałem i mam non stop rozwolnienie. Chcialbym sie dowiedziec czy to przez xpand ? czy moze przez wode bo wypilem ok. 4l na wieczor albo tez ze na pósty żołądek i jeżeli tak jest to jak mozna prosze o jakas rozpiske jak brac bo narazie biore 1 na czczo z rana i przed treningiem okolo 20 minut. Co robic prosze o pomoc

Punisher
30-11-07, 14:10
Może faktycznie przesadziłeś z tą wodą. Tu chodzi o picie przez cały dzień dodatkowo takiej ilości wody, a nie że wieczorkiem "nadrabiasz".
Spróbuj nie zrobić takiej "kaszany" i zobacz czy efekt się powtórzy.

inter162
30-11-07, 14:34
a może coś zjadłeś i to ci zaszkodziło no albo ta odżywka

dzako18
30-11-07, 16:14
Sofok dobrze mowi, kolega niech przez caly dzien te 4 litry wypije a bedzie dobrze a nie na noc

robinnn
30-11-07, 16:51
nie masz sie czym przejmować , to normalna reakcja organizmu , miałem to samo , z tym że po cellpumpie , po 2 dniach mi przeszło , a potem było już tylko lepiej :)

VegetaSSJ3
30-11-07, 18:02
koles ales dogiol teraz niedziwne ze cie przeczyscilo jak wypiles 4 litry na noc oloboga rozluz to na caly dzien te 4 litry