PDA

Zobacz pełną wersję : jak rozłożyć wegle????

modelos
29-11-07, 19:24
witam:) zaczynam dietke na mase ale nie weim jak roizłozyc wegle :((rozpisze wam moje diete

1 poislek to 100gr płatkow owsianych +2 lyzeczki rodzynek
2.poisłek to 200 gr chudego białego sera+ warzywa
3 posiłek 5 białek +1 żółtko
4 posiłek=przed trenengiem 100 gr makaranonu razowego i 200 gr sera chudego
po treningu 100 gr ryzu brazowego+200 gr piersi z kurczaka+brokuły
6 posiłek to 200 gr sera chudego
na przed snem puszka tunczyka z ketchupem

ważę 72 kg tranuje od 2 lat a ostatnio miałem diete redukcyjna i zjechałem 12 kg

pozdrawiam

johny
29-11-07, 19:46
hujowa ta dieta,po pierwsze w 1 posliku te platyki jesz same :D chyba z mlekiem lepiej :D:Dposilek 2 tam ajkis serek wiejski,tawraog
posilek 3 bialko jest w nim ok,ale brak wegli (moze to byc ryz,kasz,makaron,albo pieczywo ciemne.przed treningiem zamiast tego sera jedz sobie kurczaka a po treningu wrzuc tunczyka (tam bialko przed treningiem i po musi byc pelne,zwierzece)
6posilek tunczyk miales wczesniej wiec tu mozesz dac twarog +ten ser moze byc

Symu
29-11-07, 20:42
witam:) zaczynam dietke na mase ale nie weim jak roizłozyc wegle :((rozpisze wam moje diete

1 poislek to 100gr płatkow owsianych +2 lyzeczki rodzynek/daj tu te jajka tyle ze ja akurat jestem zwolennikiem calych -3 jaja
2.poisłek to 200 gr chudego białego sera+ warzywa/ tutaj dawaj tunczyka + wegle jakies
3 posiłek 5 białek +1 żółtko/jak coś chcesz tu dac to pelny posilek jakis bo tak to jest takie nic w sumie
4 posiłek=przed trenengiem 100 gr makaranonu razowego i 200 gr sera chudego/szybciej wchlanialne białko np. mieso i wiecej wegli przed treningiem i moga byc warzywa
po treningu 100 gr ryzu brazowego+200 gr piersi z kurczaka+brokuły/ wywal warzywa z potreningowego
/tu bys mogl dac jeszcze posilek
6 posiłek to 200 gr sera chudego /dodaj oliwe z 15g, posilek przed spaniem
na przed snem puszka tunczyka z ketchupem/wywalamy :)

ważę 72 kg tranuje od 2 lat a ostatnio miałem diete redukcyjna i zjechałem 12 kg

pozdrawiam
lipna ta dieta ale cos poprawim :)

modelos
02-12-07, 09:40
dzięki za pomoc :)