Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Przepuklina...

Rybaa89
28-11-07, 23:24
czeka mnie ok 5 mies bez cwiczen;/ ale zdrowie wazniejsze.. 14 lutego operacja i po operacji minimum przez 2 mies nie mozna cwiczyc..;/ a juz nie wytrzymuje.., nie zdajecie sobie sprawy jak chce mi sie cwiczyc..

pey
29-11-07, 12:58
Zdajemy, zdajemy! Każdy z nas miał jakąś przerwe w treningu spowodowaną chorobą lub kontuzją i wiemy jak to samkuje!

Robalo
29-11-07, 20:28
Sam miałem przerwe pol roczną przez nadgarstek. A wiem ,że nigdy nie będzie sprawny do końca. Musiałem przez to przucić tajski boks. Jakoś do siłki od listopada wróciłem i jest świetnie lepiej niż było bo czekając człowiek myślał czytał itp i troche przerwy dobrze każdemu zrobi. Może nie tyle ale dobra regeneracja nie zaszkodzi. A co do przepukliny chu.. mój brat kiedyś miał. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia pamiętaj nie zmarnuj czasu.

zioomus
29-11-07, 20:30
bardzo bolesna sprawa.. musiales przeceniac swoje mozliwosci :p, jednak przepuklina nie powstaje z powodu zbyt duzego wysilku, moze on jedynie "ujawnic" przepukline... genetyka...

VegetaSSJ3
01-12-07, 19:54
No to jest bol jak czeba z przymusu przestac cwiczyc jak sie wpadnie w trans cwiczen mozna nawet troche na psychice podupasc ale nie mozna sie zalamywac tylko odliczac czas pozdro dal ciebie 3 maj sie