PDA

Zobacz pełną wersję : Jakie odżywki - pomoc

Neo555
28-11-07, 16:35
Ćwicze kilka miesięcy i chciałbym kupić jakieś odżywki ale niewia jaki mi są potrzebne na początek. Moja waga ok.69 kg., mało tłuszczu. Jak uzyskać rzeźbe ciała i troche masy?
Prosze o pomoc

Punisher
28-11-07, 16:52
Uzupełnij dokładnie profil, lub wypisz tu swoje dane.
Chcesz schemat to kliknij w podwieszone: Zanim założysz dział.

otarod
28-11-07, 23:26
Ćwicze kilka miesięcy i chciałbym kupić jakieś odżywki ale niewia jaki mi są potrzebne na początek. Moja waga ok.69 kg., mało tłuszczu. Jak uzyskać rzeźbe ciała i troche masy?
Prosze o pomoc

jako ze to Twoj 1 cyklpolecam:

1.kreatyne monohydrat 1250 olimpu 300 kaps 50zl
2.dextro-juice olimpu 1,5 kg 20zl
3.l-glutamina koszt 100 zl
4.bialko
5.gainer
no i witaminy

Jako że to Twoj pierwszy cykl dlatego polecam monohydrat żeby nie pchać sie od razu na głęboką wodę. Dextrojuice to tauryna i dekstroza które są nośnikiem kreatyny. L glutamina ograniczy katabolizm mięsni. gainer bialkoi dieta to rzecz jasna. wyniki gwarantowane ;)

Punisher
29-11-07, 16:32
Dextrojuice nie kupuj ani podobnych, bo nic nie dają, chyba, że do smaku (to lepiej wrzucić tabletke witaminki musujace wg mnie)
Kup białko albo gainer, a nie jedno i drugie. Kupisz więcej i taniej.
Glutamina to koszt rzędu 50zł. Zamiast glutaminy możesz wziąść bcaa.

P.S.
W klacie masz 66cm?.. Popracuj nad nią :rotfl:

Symu
29-11-07, 18:48
dziwne te wymiary w profilu masz, ale raczej przy 69kg to ja bym walil mase i jak chcesz rzezbe to co najwyzej aeroby, choc pewnie ci to i tak nie potrzebne. Nie sa ci odzywki potrzebne. kup witaminki i gainera.

Ostatnio naprawde jakas dziwna moda na rzezbienie sie. Jak widze goscia ktory wazy 60kg przy 185cm i chce sie rzezbic to sory ale plakac sie chce. To nie o tobie ale naprawde podlap masy a potem mysl o rzezbieniu sie.

Punisher
01-12-07, 14:25
No tak, teraz każdy chce rzeźbę mieć.
Tłuszczu nie wyrzeźbisz.