Zobacz pełną wersję : Prosze o pomoc !!!
Witam. Mam 17 moj starz treningowy to trzy miesiace, wzrost 184cm, waga 62kg, mam szybka przemiane materi i duze braki w diecie prosze o dobranie mi odzywek na mase(geiner, bialko, wenglowodany, aminokwasy, kreatyne, azot, itp.) i rozpisanie ich prosze o duzo propozycji cena tych odzywek nie robi tu zadnego problemuz z gury bardzo dziekuje
wylicz swoje zapotrzebowanie i wklej swoją diete
to pogadamy.
Węglowodany- 435[g]
Białko 160[g]
Tłuszcze 85[g]
nie mam jako tako rozpisanej diety tylko licze sobie dziennie ile zjadam czego i zawsze mi brakuje
Bez tego supelki ci nie pomoga musisz pokrywac dzienne zapotrzebowanie. Łatwo ci będzie przytyć bo jesteś bardzo chudy, więc narazie dobra dieta i witaminki, a powinieneś być zadowolony z efektów
za malo danych...
jak ci brakuje zawsze - kup sobie gainera i uzupelniaj
Bez tego supelki ci nie pomoga musisz pokrywac dzienne zapotrzebowanie. Łatwo ci będzie przytyć bo jesteś bardzo chudy, więc narazie dobra dieta i witaminki, a powinieneś być zadowolony z efektów
Symu ma racje nie pchaj sie na szeroką wodę nie znając podstaw. Przede wszystkim dieta i jeszcze raz dieta. bez tego nic CI nie pomoże tak jak powinno. Wystarczą witaminy i sam zobaczysz ze zaczniesz tyć. miałem podobny problem. unikaj rosołków gdyż wzmagają przemianę a jedz więcej surówek orzechów i innych rzeczy ciężko strawnych przed posiłkiem. Zwolni to metabolizm. tylko nie przesadzaj z tym żebyś sie nie zapchał...