Zobacz pełną wersję : Widoczne i wystające żyły
Witam. Mam takie pytanie. Gdy ćwiczę bardzo wyraźnie i dobrze widac moje żyły, które wystają takjakby podczas wysiłku. Mam 15 lat i jestem chudy i mały, jak ćwicze z kolegami to u nich takie zjawisko nie występuje. Czy to może w czymś przeszkodzić ? Jak myślicie dlaczego tak jest ? Pozdrawiam i proszę o odp. :)
Tak sie dzieje kiedy masz malo tkanki tluszczowej no i tez zalezy w malym stopniu od genetyki. Ogolnie w niczym to nieprzeszkadza, niektorym sie tylko nie podoba :P
paweleeekkk
26-11-07, 21:45
To może ja jestem inny... mi się to umnie podoba ( bo mam to samo).
Szczególnie jak hantlami na bica jade... to patrze w lustro i sie podniecam. :D
To może ja jestem inny... mi się to umnie podoba ( bo mam to samo).
Szczególnie jak hantlami na bica jade... to patrze w lustro i sie podniecam. :D
Haha mam tak samo !! Skoro tak to ciesze sie.. Teraz mam diete i wiecej jem dlatego może powoli żyły zakryje masa :)
Hehe jezeki jestes zafascynowany silownia to normalne ze Ci sie podoba :) tez tam miałem :P teraz to jest mi raczej obojetne :)
karol123mol
02-06-08, 19:08
jestem dosyć szczuply i w momencie gdy chcialem przytyć i nabrać troche masy mieśniowej zaczely sie moje problemy z zylami
Na poczatku mi to nie przeszkadzalo ale gdy na zylach zaczely sie pojawiać koraliki ( chodzi mi o to ze powstaja mi jakby niewielkie zatory ,,zgrubienia''które najbardziej sie uwydatniaja na przedramionach i łydkach ) czy jest jakiś sposób zyby to schować ????? to wyglada wrecz okropnie
za wszystkie porady serdecznie dziekuje
MłodyPudzian
02-06-08, 19:37
Mi to sie strasznie podoba jak wystają żyły :) na biskach mi zaczęły pożądnie wychodzić ale nie wzdłuż jak wiekszości tylko w szerz :D żadkość.
A propo tych zgrubień też mam w kilku miejsach zgrubienia hmm mi to raczej na nic groźnego nie wygląda dużo ich niemam.
A te zgrubienia u ciebie to może miejsca gdzie się żyła rozwidla itp??
a może to początki żylaków??
terrorsiejem
02-06-08, 19:40
to jest spowodowane jedyne tym że jestes szczupły co za tym idzie masz mało sadła i jak podczas wysiłku napływa krew do twoich zył i puchna mięścnie wszystko sie wybebesza na zewnątrz.U większych kolegów dzieje sie tak samo jednak proces ten jest skrywany pod warstwą fatu.
to jest nawet przydatne, mi zawsze pielegniarki umia trafic w zyle na przedramieniu :)
pozatym żyłka na bicepsie jest zaaaajeebistaaa;D
VegetaSSJ3
04-06-08, 18:24
Ja tam lubie jak mi żylska wyjdą na wierzch ekstra to wtedy wyglada