Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : co najlepsze na spalanie ??

rysio
26-11-07, 15:08
- wiek-17
- wzrost-177cm
- waga-82kg
- wymiary- klata 116cm,biceps 39cm,udo 55cm
- rekordy -105kg na klate 160kg martwy ciag
- staż treningowy-1,5 roku
- jak wygląda twoja dieta- nie mam zadnej

nigdy nic nie bralem zawsze cwiczylem na "sucho" itp...
potrzebuje jakiegos wspomagacza ktory szybko spali mi tluszcz i wzmocni miesnie i przyspieszy ich rozrost... zaczynam cwiczyc na mase... prosze o pomoc

kox
26-11-07, 16:45
1 jesli zaczynasz cwiczyc na mase to nie mozesz spalac tkanki tłuszczowej bo dieta trening i suple musza isc w parze
2 spal najpierw tłuszcz a dopiero pozniej buduj miesnie beda szybciej widoczne efekty
3 jezeli nie masz diety to musisz ja miec.. dzial dieta...
4 dopasuj odpowiednie treningi np jesli spalasz tkanke tluszczowa to treningi na rzezbe
5 wlacz do swojego planu areoby wtedy kiedy nie idziesz na silke np. bieganie rowerek basen skakanka
6 suple to polecam ci animal cutsa i thermala pro revolution+ do tego białko i jakiegos antykatabolika czyli bcaa zmniejszysz spadki masy miesniowej.

rysio
26-11-07, 18:36
dzieki ale ja nie chce zrobic z siebie jakiegos koksa niewiadomo jakiego tylko chce spalic tluszcz jednoczesnie cwiczac na mase a pozatym te suplemety o ktorych mi wspomniales sa nie na moja kieszen :/

kox
26-11-07, 23:51
nie da sie spalac tłuszczu jednoczesnie ciwczac na mase. to sie mija z celem redukcja i masa. chcesz jednoczesnie stracic wage i ja zyskac nic z tego nie rozumiem.. no dobra jesli chcesz robic mase z redukcja to kreatyna + jakis spalacz np thermo speed. ale to jest dla mnie głupie.. jednym zdaniem mijaja sie tu z celem odzywki dieta i trening. pozdrawiam