Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : Co najlepsze na rzeĽbe?

<Fokus>
25-11-07, 14:06
Załozylem ten temat bo chcialbym sie dowiedziec jaki suplement lub odzywka jest najlepszy na rzezbe ale nie patrzcie na moje parametry itd tylko prosze o konkrenta firme i rodzaj odzywki ktore polecacie i ktore stosowaliscie ;)

Deathbreaker
25-11-07, 14:07
Załozylem ten temat bo chcialbym sie dowiedziec jaki suplement lub odzywka jest najlepszy na rzezbe ale nie patrzcie na moje parametry itd tylko prosze o konkrenta firme i rodzaj odzywki ktore polecacie i ktore stosowaliscie ;)
Na rzeĽbę to dobra dieta Ci wystarczy jak na razie ;)

No i najpierw sie trzeba mieć z czego rzeĽbić , przymasuj jeszcze trochę... ;)

<Fokus>
25-11-07, 14:40
ale nie chodzi mi o mnie bo i tak narazie masuje tylko chcialbym zebyscie mi powiedzieli,doradzili jaka odzywka jest dobra??

Deathbreaker
25-11-07, 14:48
Możesz kupić BCAA albo Glutaminę

Punisher
25-11-07, 15:11
Możesz kupić BCAA albo Glutaminę
No to się wyrzeĽbi na tym bcaa nieĽle.
Podaj wszystkie parametry tej osoby. (Uwzględnij czy jest mocno zalany itp.)

<Fokus>
25-11-07, 15:27
mam 186 cm wzrostu i zalozmy ze bede mial z 82 kg to co brac na rzezbe???3-4x w tyg silka

HMB???cos w tym stylu?? prosze o konkrety.. chce cos co redukuje tluszcz i pomaga w przyroscie miesni. Firma nazwa odzywki cena itd jesli takie info posiadacie z gory dzieki za madre wypowiedzi sog oczywiscie

tom
25-11-07, 18:13
dieta(duzo bialka, malo ww.)
spalacz na 1 raz jakic lajt np. TSE

Punisher
25-11-07, 18:13
Najpierw trzeba mieć co rzeĽbić...

paweleeekkk
25-11-07, 20:53
ale nie chodzi mi o mnie bo i tak narazie masuje tylko chcialbym zebyscie mi powiedzieli,doradzili jaka odzywka jest dobra??
Tak powiedziałe¶. :)

mam 186 cm wzrostu i zalozmy ze bede mial z 82 kg to co brac na rzezbe???3-4x w tyg silka
To jednak o Ciebie chodzi? :)

Trzeba mieć co rzeĽbić. (j.w.)

Pozdrawiam. :)

<Fokus>
25-11-07, 21:08
No fakt najpierw trzeba miec co rzezbic ale nie mozecie odpowiedziec poprostu co jest dobre na rzezbe (suplement/odzywka)?????

Symu
27-11-07, 19:07
Spalacz w wieku 15 lat?? ¦redni pomysł jak dla mnie. HMB na większo¶c ludzi nie działa, aeroby i dieta wystarcza. Trudno powiedziec co jest dobre na rzezbe bo nie ma universalnych supli dla wszystkich przybliz nam swoje wymiary, jakies dane,staz, trening im wiecej tym lepiej.

tom
27-11-07, 19:29
Spalacz w wieku 15 lat?? ¦redni pomysł jak dla mnie.
no na wiek nie lukalem...cholera

Punisher
27-11-07, 20:34
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?p=79328#post79328