Zobacz pełną wersję : Mega mass 4000 7kg
Witam mam zamiar po 5 miesiacach cwiczenia na sucho cos kupic i mam w planie własnie Mega Mass 4000 7kg co o nim sadzicie moja waga 80kg
Kiedyś chciałem go sobie kupić, jednak kilka osób odradzało mi więc kupiłem co innego.
Za tą cene możesz kupić Gain Fast 4.5 kg. kosztuje 200 zł.Polecam moim zdaniem jeden z lepszych Gainerów.
A jeśli chciłabys napoczątek coś słabszego to dobry jest Mass XXL, Magnum 8000
A jeśli chciłabys napoczątek coś słabszego to dobry jest Mass XXL, Magnum 8000
To gainery dzieli się na mocniejsze i słabsze? Ehh..?
Wybieraj gainera do swojej diety, patrz na skład białko,węglowodany,tłuszcze.
Potem na całą pulę pozostałych składników.
Weider ma dobre produkty.
ja niemowilem ze chce cos słabszego ;D JA CHCE COS DOBREGO PO CZYM BEDZIE MASA I EFEKT a cena niegra roli
Jeśli cena nie gra roli to weź Universal Gain Fast 3100 -4.5kg za 199zł, albo masa xxl z treca.
wiadomo ze są gainery co idzie od nich masa lepiej i gorzej.
mase na start dadza Mass xxl i magnum 8000
a niby inne nie dadzą masy? żal...
dadza ale po co zaczynać od tych silniejszych gainerów jak monza od slabszych ? a te silniejsze zachowac na pozniejszy okres ?
dobra ale moje pytanie jest o mega mass przeciez moge kupic byle co ale ja sie pytam czy sa jakies wady w nim a nie co mam kupic
ten gainer jest dobry gatunkowo :) wkońcu to weider :)
pozdro...
Nie ma takiego czegoś jak silny gainer i słaby gainer.
Różnią się tylko jakością, pulą aminokwasów, IG i dodatkami,
Bierz tego Mega mass'a.
a sie uśmiałem czytajac te posty hahah :D lepiej brac słabsze gainery ehehe a potem mocniejsze :D to wprowadzacie nowe pojecia w dziedzinie kulturystyki :]
o cholera teraz juz wem skad od ganera m skoczylo 5 cm w bcu no kurcze mocny byl :P ale bez spamu cincin czy jak ci tam nie ma czegos takiego jak mocny czy slabszy gainer to tylko wegle bałko troche dodatkow no wez pomysl sam