Zobacz pełną wersję : 30kg w 2 lata?!
Czy to mozliwe aby w ciagu 2 lat bez suplementow stosujac diete tylko w dni treningowe nabrac tyle masy?Jeden taki gosc mowi ze tyle nabral.Ciekawe
Mój kuzyn w rok nabral 40 kg... Tylko ze ze wspomagaczem :P mysle ze jest to mozliwe :)
oSiŁeK_sNd
23-11-07, 14:16
jest mozliwe, w pierwszych latach treningow przybiera sie najwiecej masy, ja w 2 przybralem 20kg,tyle ze dlugo nie stosowalem zadnej diety tylko po prostu trenowalem wiec mysle ze gdyby od poczatku trenowal i posiadal jakas diete to spokojnie 30 mogloby pojsc,chociaz moge tylko wnioskowac bo pewnosci nie mam...teraz juz nie jest tak kolorowo, wymaga to wiecej poswiecenia. aha dodam ze te 20kg zupelnie na sucho...bez odzywek
VegetaSSJ3
23-11-07, 19:01
Mój kuzyn w rok nabral 40 kg... Tylko ze ze wspomagaczem :P mysle ze jest to mozliwe :)
40 kg to kurw a ile on wazy teraz no chyba ze koles wazyl z 40 i ma teraz 80 he he nihuj a chyba ze koksy walil ostro
Deathbreaker
23-11-07, 19:25
Czy to mozliwe aby w ciagu 2 lat bez suplementow stosujac diete tylko w dni treningowe nabrac tyle masy?Jeden taki gosc mowi ze tyle nabral.Ciekawe
Bez większego problemu można tyle zrobić jeśli tylko się chce.
oSiŁeK_sNd
23-11-07, 22:33
ja z poczatku nie doczytalem, ale teraz widze i cos jeszcze napisze w tym temacie...tam jest napisane"stosujac diete tylko w dni treningowe..." czyli generalnie wychodzi na to ze sie nie trzyma diety tylko jje lepiej co drugi dzien bo trzymaniem diety tego nazwac nie mozna, w ogole to jakis idiotyzm :/
oSiŁeK_sNd
23-11-07, 22:36
aha no i co do wypowiedzi kolegi wyzej to...nie tak zupelnie bez wiekszego problemu,chęci to mniej niz polowa sukcesu, to wymaga wielu wyrzeczeń...
Deathbreaker
23-11-07, 22:55
aha no i co do wypowiedzi kolegi wyzej to...nie tak zupelnie bez wiekszego problemu,chęci to mniej niz polowa sukcesu, to wymaga wielu wyrzeczeń...Trzeba ściśle się trzymać diety i jest okej.
moim zdaniem 30 kg w 2 lata bez soczku nie ma szans
Street Fighter
24-11-07, 02:37
Pewnie, że da rade ,ale nie u każdego bo to wszytko zależy od genetyki !!
Spokojnie panowie :) a moj kuzyn wazyl 60 wiec teraz wazy 100 i wyglada przyzwoicie :)
Deathbreaker
26-11-07, 15:21
Spokojnie panowie :) a moj kuzyn wazyl 60 wiec teraz wazy 100 i wyglada przyzwoicie :)
No ja też coś koło 60 ważyłem jakiś rok temu (tak z 65 kg)
nie zwrociliscie uwagi na to czy 40 kg czego. Ja sadze ze polowa to fat
Puapaj niekoniecznie. Na poczatku pamietam ze w 2 miechy zrobilem z 6 kg w tym z 5miesa. Potem trzeba liczyc około 1kg miesiecznie czystego miesa, aczkolwiek tutaj trzeba dodac element genetyki bo wiadomo ze kazdy innaczej przybiera na masie. Niestety takie skoki masy nie są zdrowe dla organizmu.
oSiŁeK_sNd
27-11-07, 23:49
no racja, nie są zdrowe...max 15kg rocznie lekarze zalecają przytyc...jesli juz w ogole chcemy tyc :] a z tym 40 to faktycznie, nie wpadlem na to...ze moze jest po prostu grubasem, tym bardziej by to wskazywalo ze nie trzymal jakiejs diety okreslonej...
Ja w pół roku zrobiłem prawie 25 kg, tylko niestety przy tym troche tłuszczu tez złapałem