Zobacz pełną wersję : Jakie gajnery polecacie.
Siema mam pytanie jakie gajnery polecacie.
monster mass biogenixa- zajebisty
musli gajner activity- równiez polecam
a w jakich ilościach najlepiej kupować??
mass xxl i minimum 5 kg a jak ce stac wo wogole kup ze 20 kg :P racja jest taka to dodatek diety i jedziesz na nim ile tylko chcesz :)
czym wiekszy tym taniej cie wychodzi... a gajner mozesz brac cały czas bez przerw. musisz sobie sprawdzic ceny , zobaczyc na co cie stac. pamietaj ze gajner bieze sie tylko do masówki, jezeli masz zaplanowane 3 miesiace masówki to mozesz sobie kupic odrazu na 3 miesiące
dobra ale ja nie mam diety i nie wiem co kupować heh
wiesz jaką ja stosuje teraz diete na mase??? Jem ile wlezie, z uzwzględnieniem na tłuszcze i wegle, posiłki mam podzielone na 5-6 porcji dziennie a do tego gajner 2 razy dziennie ( rano ze sniadaniem i po treningo) jest loox:)
masówka- chodzi mi o trening na mase (nie jestem pewien czy zrozumiałeś o co mi chodziło:))
dzięki za porady. Co myślicie o Gain Bolinu 6000.
rafalkomando
21-11-07, 18:21
gain bolic dobry gainer i stosunkowo tani ma w sobie sladowe ilosci kreatyny, dobry przy masówkach
paweleeekkk
21-11-07, 18:34
Polecam:
Mass XXL
Magnum 8000
MonsterMass
GainBolic
Nie polecam:
Activita MusliGainer, ze względu na płatki w sobie, którym można żygać po pewnym czasie stosowania. :)
monster mass
gain fast
mutant mass
a temat był milion razy
gainer 1klasa to up your mass
jedyny minus to cena
up your mass to juz jest bulk dlatego taka cena hard gainer tez podobne koszty
Proponuje Olimp Gain Bolic dobrze wychodzi cenowo i jakosciowo 75zl/4kg w promocji
paweleeekkk
21-11-07, 19:45
Proponuje Olimp Gain Bolic dobrze wychodzi cenowo i jakosciowo 75zl/4kg w promocji
Dobrze, że powiedziałeś w promocji. :)
http://aminy.pl/index.php?Content=details&id=1122
Możecie o tym pisać w polecanych suplach - zachęcam :D
Kto chce niech do podwieszonego o gainerach daje zestawy, kontynuuje moje wrzuty.
Dziękuje za porady:-) na pewno coś z tego wybiere