Zobacz pełną wersję : Sustanon 250
Witam was. Mam pytanko bo mam 12 amp Sustanonu 250 Pakinstanskiego. A do tego na odblok 24 Clomidu i 30 Nolvadexu. I zastanawiam sie czy nie brac sus tak: przez 6 tygodni po 1 ml, a przez ostatnie 3 tygodnie po 2 ml na raz?Nie wiem czy to nie bedzie za duzo na koniec ? A z odblokiem to po 3 tygodniach od ostatniego strzalu : I dzien: 3 Clo, 3 Nolv; II-IVdz- 2 clo, 2 Nolv; V-XXdz-1 clo, 1 nolv.A wraz z odblokiem pewnie krete, moze Horse Power.
Prosze o odpowiedz.
hehe, daj se strzałe w czoło:D
Troche mało masz tego. Dobrze byłoby to połączyć z winstrolem. I po co ci ten nolvadex. Sam clomid wystarczy. Co do dawkowania to bierz przez 12 tyg 250mg na tydz.
Po co nolva?? jak jest poddatny na aromatyzacje to wiadomo ze powinien wziasc!! i nie oszczedzac na zdrowiu...
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199
Daj se spokój z pakistanskim sutanonem. Lepiej kup sobie holenderski.
lepszego mixa niz pakol/zielony nie ma i chyba dlugo nie bedzie na polskim rynku, inne 10ml sa tylko namiastka i nie ma co ich porownywac,
ja bym zrobił 250mg co 5 dni , jeśli chodzi o odblok to nie szalej tak z tą nolwą po 1 to styka a clomid może tak być, wraz z odblokiem to nie kreta tylko clenbuterol, cenowo drożej nie wyjdzie a efektów nie ma co porównywać.
egipt, pakistan jest najlepszy , zdecydowanie.
cykl na sustanonie jest wysoko androgenny sporo po cyklu wody i tłuszczu więc clen jest ok.
clen wiadomo, ale ja i grono moich znajmoych zawsze dostawiamy kreatyne po cyklu w celu utrzymania objetosci miesnia i nie narzekamy, a nwet moemy powiedziec ze spadaki sa mniejsze niz u osob ktre tego nie robia,
jak najbardziej jak nie ma clenu to kreta jest ok!