PDA

Zobacz pełną wersję : pen a kulturystyka

milo90
17-11-07, 14:11
hmm ostatnio gdzies wyczytałem, że od kulturystyki ma sie małego penisa. Ja osobiscie cwicze 2 rok i nie widze zadnych zmian. skomentujcie ten temat plz:)

paczko
17-11-07, 14:26
E tam, głupoty! Być może ktoś zauważył, że wraz z upływem czasu człowiek się rozrasta jak ćwiczy. Rosną mięśnie, człowiek wizualnie staje się potężniejszy, a penis się już dalej nie rozrasta :D

Deathbreaker
17-11-07, 19:48
hmm ostatnio gdzies wyczytałem, że od kulturystyki ma sie małego penisa. Ja osobiscie cwicze 2 rok i nie widze zadnych zmian. skomentujcie ten temat plz:)
Mieszczańskie przesądy

sławo
18-11-07, 11:26
skąd wy takie rzeczy bierzecie hahahha

milo90
18-11-07, 12:48
to chyba kiedys w jakiejs gazecie wyczytałem, ale juz dokładnie nie pamietam

lo3
18-11-07, 15:10
"mały ptaszek - duża klatka"

rafalkomando
18-11-07, 19:05
hehe dobry temat:D u mnie dziewczyny nie nazekaja,"D ale nei wazne ze mały czy duży wazny zeby wariował dobrze:P:P:P co nie kafary? masa rosnie to sie wydaje ze pen mały:D

lo3
18-11-07, 19:39
stereotypy ...

tom
18-11-07, 22:51
jak to juz ktos zauwazyl wiekszosc facetow to leszcze...wiec w ten sposob poprawiaja sobie humor:)

Robalo
19-11-07, 12:37
Głupia zazdrość osób z bicem 25 i 30 kg na klate :D Taki sposób dowartościowania się w sposób negatywny i później chodzą takie plotki głupich dzieci co czytają takie artykuły i powtarzają koledze. Nie żebym kierował to do ciebie bez obrazy :P

Chesterxxxxx
13-12-07, 13:14
Głupia zazdrość osób z bicem 25 i 30 kg na klate :D Taki sposób dowartościowania się w sposób negatywny i później chodzą takie plotki głupich dzieci co czytają takie artykuły i powtarzają koledze. Nie żebym kierował to do ciebie bez obrazy :P

Bo Ci co maja wlasnie 25 w lapie i wzieliby gryf na serie i nie maja sie czym pochwalic chca stwierdzenie "Im wieksze miesnie tym mniejsza fujara" lub "Im wiekszy tym glupszy" wmowic dziewczynom i odciagnac je od nas do nich, poniewaz moga tylko mowic a nic nie moga pokazac, chyba, ze zdana mature albo skonczone studia a najgorsze to jest to, ze panny wierza w stereotypy i nawet jak w srodku mysla: "ale zaje.bisty typ, chetnie bym sie z nim zabawila" to nie zrobia tego zeby nie psuc sobie reputacji, tylko tepe szlaufy maja tu gleboko i sie sypia z "miesniakami" ale my nie chcemy szlaufow prawda? :D

reman
13-12-07, 13:17
Jak jest madra laska to nei wierzy w stereoptypy, a pozatym to jest tylko wyglad zewnetrzny;))

_ADIN_
14-12-07, 07:58
Małe jądra po potężnych dawkach koksu tak ale...?? Mały penis?? :P

PuaPAj
14-12-07, 15:04
Wiecie co wg mnie to chodzi w duzej mierze o miesnie czworoglowe uda jak sie ma je tak wyjebane jak np colleman to jego fujarka musi wygladac przy nich jak zapaleczka. A wygladalaby na duza jakby mmiala z 40 cm:P : D

paweleeekkk
14-12-07, 16:13
To tyle co mam w obwodzie. :D