Zobacz pełną wersję : odzywki
Hej planuje zaczac diete i potrzebuje wsparcia:) co myslicie o tych dodatkach:
http://www.apteka-centrum.pl/spirulina-pacifica-tabletek-p-2008.html
http://www.aptekazdrowia.pl/index.php?products=product&prod_id=217880111097
Co byscie dodali co odradzili??
Za jakis czas planuje zaczac z tribusteronem60 z olimpu ...i tez pytanie...sam tribusteron czy z czyms jeszcze...
mam 168cm i 56 kg
Kto ci to polecił i wogole co to jest??
podaj staz i cel treningów...1,2 produkt oki ale 3 wyklucozne!!
cel mam jeden -chce byc wiekszy:) a staz? jak napisalem planuje zaczac wiec go nie mam...
jak cos nie tak to napiszcie co i cos doradzcie...czytalem rozne tematy,ale chcialbym dobrac cos konkretnie dla siebie...
Deathbreaker
16-11-07, 08:17
cel mam jeden -chce byc wiekszy:) a staz? jak napisalem planuje zaczac wiec go nie mam...
jak cos nie tak to napiszcie co i cos doradzcie...czytalem rozne tematy,ale chcialbym dobrac cos konkretnie dla siebie...
Uzupełnij dane w profilu to coś poradzimy ;) (!)
Poczytaj podwieszone w tym dziale zanim założysz temat oraz podwieszone w dziale dla zielonych o suplementacji.
dane w profilu uzupelnilem...
sofok czytalem obydwa podwieszenia, ale mimo to postanowilem zalozyc temat... bo jam pisalem planuje zaczac diete, ale z racji braku czasu i niekiedy rowniez mozliwosci (praca, szkola) nie bede w stanie calkowicie jej realizowac...dlatego szukam supli,odzywek itp ktore pomoga mi uzupelnic diete w niezbedne skladniki[BTW]... dlatego prosze o pomoc w tym osobnym temecie...
od razu zaznaczam, ze w gainerka nie jestem w stanie zainwestowac...
moga byc natomiast tabletki...
Jak chcesz zuzupełnić BTW poprzez tabletki? Co masz na myśli? A co to za różnica, czy kapsy czy proch?Za kapsy się więcej płaci.Po za tym, nie wymyślono BTW w kapsach. Jedynie białko sojowe...
To za co chcesz kupić jak nie jesteś w stanie zainwestować?Otwórz oczy na świat... taka prawda.
hehe
napisze Ci tak...za proch musze placic, a do tabsow mam powiedzmy prawie darmowy dostep i to powinno wystarczyc...
Jesli chodzi o uzupelnienie diety nie znam sie na tym dlatego zalozylem ten watek...
Wiec od nowa...Jak juz pisalem czytalem rozne podwieszenia, ale jest tam za duzo info i otworzylem watek zeby dowiedziec sie czegos indywidualnie
dla siebie...
Diete (na mase przypominam:)) mam w planach, ale jak pisalem nie bede mial mozliwosci by w 100% ja wypelniac, dlatego szukam pewnego uzupelnienia i w tym mam nadzieje mi pomozecie...