Zobacz pełną wersję : tani cykl kreatynowy
dexterinio
14-11-07, 13:57
Chcialbym kupic jakis dobry ale niedrogi monchydrat kreatyny. Co proponujecie? Dorzuce do tego bcaa treca... Wystarczy to na dobry cykl czy pomyslec jeszcze nad czyms? Moze hmb?
najwazniejsze jaki staz i wiek a tak jak na temat to na pierwszy cykl to krete z vitala zielona 500g do tego dolacz sobie białko tutaj to juz duzy wybor wybierz takie jakie cenowo ci sie zmiesci
Jak ma być dobry i nie drogi to proponuje ten z vitalmaxa zielony, bardzo dobrze rozdrobniony, jak działa jeszcze nie wiem narazie testuje.
edit
Kolega powyżej mnie uprzedził. :]
HMB jesli masz zamiar brac to min. 3 miesace zeby miec efekty(nie polecam).
Kreatyna-dobra jest: VITALMAX Creatin Monohydrat (http://www.marasklep.com/product_info.php?cPath=24&products_id=41)
OLIMP Creatine Monohydrate Mega Caps (http://www.marasklep.com/product_info.php?cPath=24&products_id=302)
Taki cylk wychodz na sama kreatyne od 50-70 zł.
dokładnie kreta vitala to koszt 47 zł i mozesz z białek po taniosci ostrowie 75 zł i to bedzie dobry cykl
dexterinio
14-11-07, 14:15
a co do wieku to 18 lat staz 2 lata i odbyte cykle krety olimpa i 2 xpanda...
a co powiecie o kreatynie multipowera lub sciteca? slyszalem ze dobre...
w takiej sytuacji polecaiłbym w jabłczan..
VegetaSSJ3
14-11-07, 18:28
Creatine 400kaps monhydrant z treca cena 59 zl wystarcza na 7 tyg
chcesz mono to bierz vitalmaxa.
bcaa- lepiej wiecej bialka(w bialku masz dosc bcaa)
hmb slabe nawet bardzo lepiej dobre zma kup a jak nie to chociaz apteczne.
jak chcesz cos dobrego do kreatyny d-ryba
Multipower zajebista i do tego białko z multipowera. ale to juz inna bajka...
Active1987
14-11-07, 21:34
Jesli mówisz o tanim cyklu kreatynowym to cięzko Ci coś dobrac,ponieważ masz juz za sobą cykl z Xpanda,więc teraz słabsza forma kreatyny powinna słabiej działac,ale nie koniecznie....jaka masz przerwe pomiędzy ostatnim cyjklem,bo to tez dosyc wazne??Moim zdaniem czy dłuższa przerwa tym lepszy efekt,tak oprzynajmniej sprawdziłem na sobie,radziłbym conajmniej 3 miesieczna...jesli był już Xpand to teraz powinnien byc np.HOrse Power albo Strom,ale jesli nie masz tyle $ to wypróbuj Cell Pumpa...a kase którą chciałes przeznaczyc na BCAA dorzuc do lepszego białka,bo w nim masz juz aminokwasy,np.ProLongatum albo Nitroprogen,bardzo dobre matrixy białek....ZMA bym narzie odradzał,masz 18 lat,więc teścia wytwarza Twój organizm dosyc,na to poczekaj jeszcze z 2-3lata i efekt będzie o wiele lepszy..takie jest moje zdanie
Pozdrawiam
dexterinio
15-11-07, 11:04
dzieki wielkie. A po xpandzie mam juz miesiac przerwy. bcaa kupilem i biore od 2mies nieprzerwanie taki mi polecali... myslelem zeby jeszcze raz wziac jakis stak kreatynowy ale sprubuje pokombinowac ze zwykla kreatyna(jak kiedys wzielem olimpa byl swietny efekt ale szybko mi spadlo...podobno z bcaa ma byc lepiej - zobaczymy...)
Powiem tak komu bym nie polecał CREATINE MEGA CAPS OLIMPA kazdy chwali i najlepiej dorzucic tez z Olimpa dextroze junice!!! jak ktos sie skusi to niech pisze jak było na cyklu!!!
sofok666=trochę późno odpowiadasz...