Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Coś bardziej widocznego ;) (Foto?)

GhosT
13-11-07, 22:26
Siema...Wpadłem na dosyć ciekawy pomysł - przynajmniej tak mi się wydaje :)...Mianowicie czytając posty o dietach wszystko jest elegancko rozpisane i w ogóle pisze co i jak, czego unikać a co trzeba jeść...Niby wszytko pięknie ładnie ale niektórzy (np. ja) mogą mieć drobny problem z doborem i kupnem odpowiednich produktów...

Wiem że może wydać wam się to nieco głupie i nie za mądre ale jakbyście wrzucali fotki(w miarę możliwości) produktów które zjadacie na co dzień i które są wszelako dostępne w sklepach, supermarketach itd było by nie co łatwiej :)...

Bo tak swoją drogą to połowa z tego co kiedyś jadłem była zła...Będę musiał namówić jakoś rodziców do zmiany diety (przynajmniej mojej) i osobiście sam nie wiem jakie produkty mam kupować, aby były odpowiedni i nie szkodliwe...

Jak Wam sie nie spodoba mój pomysł to oczywiście bez obrazy ale to było by bardzo przydatne dla takich zielonych jak ja...Pozdro

pw
13-11-07, 23:32
Ohh nie mam aparatu, za dużo fotek by było. Za dużo możliwości

GhosT
14-11-07, 09:24
Ale to nie koniecznie musi byc z aparatu :P...Przeciez na necie tez beda te produkty (przynajmniej tak sadze)...Ale nic na sile :)