Zobacz pełną wersję : Kibice łączcie się!!!
Oglądałem w wiadomościach rze został zabity jeden z kibiców . No dobra nie z polski jakoś przejdzie ale żeby zabić niebjąrącego udziału w zajściu chłopaka I STRZELAĆ DO NIEGO 2 RAZY no ja ********** mało tego w internecie pisało (niepamiętam gdzie) że jeszcze oskarżają kibiców!!!!!!!!!!!!!!! No ja cie p%^&**^$ banda debili.
KIBICE Z CAŁEGO SIWJATA ŁĄCZCIE SIĘ!!!
ORZEŁEK!!!
kup se słowinik ;s i jak mozesz to daj jakiegos linka gdzie mozna o tym poczytac
We Włoszech do szło do tego incydentu przykra sprawa, w ten weekend postrzelono kibica Jagieloni.
Łódzki KS :)
Widać że legionista <lol> -->JP na 100 %<--
rafalkomando
16-11-07, 16:02
usunąłem zbędny spam razem z moja wypowiedzią proszę o dalsze komentarze tylko prosze bez spamu zeby to przejrzyste było.
Kibic Stali Rzeszów łączy w bólu.
Kibic Widzewa również łączy się w bólu.. Najsmutniejsze jest to, że ten kibic grzecznie spał w samochodzie, a pier...ony pies dwa razy do niego strzelił..
Kibic Zagłębia Lubin łaczy się w bólu .
100 % nienawiść do policji !!!!
paweleeekkk
13-12-07, 14:03
100 % nienawiść do policji !!!!
Bo jakiś dureń jeden się znalazł co strzelił?
Jakby jej nie było to zapewne już byś w piachu dawno był!
Więc nie rzucaj "małoletnimi" tekstami typu "CHWDP"... :/
Zastanów się co piszesz !!!
Użyłem tam skrótu ,, chwdp,, ?
śmieszny jestes !! pffff
i się nie spinaj bedę pisał co mi się podoba , i nie broń policji !!!
paweleeekkk
14-12-07, 15:40
Umiesz czytać? Chyba nie...
Napisałem "typu CHWDP"... i nie pufaj bo się oplujesz.
Nie bronie policji tylko mówie jak jest... bo taka prawda.
Uspokójcie się wiem że psy to psy ale bez nich niestety było by ch^&*
ORZEŁ PARYSÓW!!!!!!!!!!!!!!!!
rafalkomando
18-12-07, 17:18
99% psów to hu.... 1% dobrych policjantów, ale spokojnie panowie bo nei chce syfu u siebie w dziale
paweleeekkk
19-12-07, 00:08
Dobra juz przestan gadac bzdury.
99% to bandyci... to co robią w policji? Zamiast pracowac dla AlKaidy...
Ostatni moj post na ten temat bo szkoda slow... niebede smiecil.
Kibic Widzewa również łączy się w bólu.. Najsmutniejsze jest to, że ten kibic grzecznie spał w samochodzie, a pier...ony pies dwa razy do niego strzelił..
zawiercie to za Widzewem?
a nie za Ruchem ??
nie po to założyłem ten temat żeby tu kto szpanował więc jak ktoś niema nic mondrego do napisania niech nie pisze nic
rafalkomando
22-12-07, 14:59
powtrzymyje wypowiedz kolegi wyzej, obrazliwe słowa na siebie, lub spam bedzie karany ostami a nawet banem tu ma byc pozadek!!
zawiercie to za Widzewem?
a nie za Ruchem ??
Za Ruchem, oczywiście. Ale są też kibice Widzewa. Między innymi ja. :)
hehe to spoko - <piwo> ! :)
lol, jak widze takie hasla, to mi sie cisnienie dzwiga...
Policja jest po to, by chronic naszego bezpieczenstwa. To, ze srednio im to wychodzi jest wina przepisow i mentalnosci policjantow oraz stosunku gowniarzy do policji.
Nigdy z policja nie mialem najmniejszego problemu... raz mnie tylko spisali w nocy jak wracalem z imprezy jako 13 latek :P
A inne doswiadczenia byly jeszcze przyjemniejsze, bo przyniesli mi paszport do domu, ktory zgubilem tego samego dnia.
Czasem nawet w grupie zdarzylo sie w nocy cos pic na ulicy, przyszli, zapytali czy bedzie ok i poszli.
Kazdy kto ma odrobine wiecej oleju w glowie zdaje sobie sprawe, ze bez policji, to by anarchia byla, czyli upadek panstwa...
mi tam malo tez zrobili xD w sumie to mnie nie wszyscy policjanci wkurzaja, tylko glownie ci co mnie eskortuja na mecz zawsze :[ z nimi zawsze jakies akcje sa :D mnie co najwyzej kilka razy spisali, pyskowali mi i spalowali ale wiecej na szczescie nie :) niektorzy sa spoko pamietam jak w sylwestra ledwo szlem z kumplem i smy mieli piwo jeszcze na rynku miasta podszedl policjant i mowi : ale to piwko to se lepiej schow :) a juz myslalem ze bedzie mandadzik albo powiadomienie rodzicow ]:->
po części sięzgodze z moimi dwom przedmówcami :D
Fakt ze idzie sięz policjantami dogadac i faktem też jest ze mająnas bronić ale im to nie bardzo wychodzi.
Tylko dlaczego policja chodzi wlepia mandaty niewinnemu człowiekowi który idzie i palil papierosa a nie zatrzyma tych którzy naprawde demolują rozwalają. Dla mnie to jest poprostu żenujące! Tak samo są pobory na policjantów zgłaszają sie "małolaci" w wieku 18-20 lat i do takiego naprawde lepiej nie fikać to mści sie za to ze w szkole kanapki mu zabierali... jak sie dorbie do swojego narzędi pracy "pała" to nie ma zmiłuj dla takiego.
To co napisałem to są fakty z mego życia:-) Za niewinność!