Zobacz pełną wersję : Prosze O Pomoc
witm...mam pytanko co do deki...moja masa 72kg mam 18 lat staz rok czasu wyciskanie na klatke 85kg i moimi zamierzeniami sa podniesc swoja mase o jakies 8 kg i podciagnac do 100kg w wyciskaniu czy jest to mozliwe>?? i jakie dawki musialbym brac...i czym ejst deka w pigułkach?? bo co do strzalow to nie ejstem do konca przekonany niema mi kto tego zrobic bo takiej normalnej osobie bal bym sie dac skuć...i jeszcze zastanawiam sie nad takim fantem zeby moze najpierw wziasc cykl z mety 100tab a potem za jakies pol roku moze wczesniej zrobilbym cykl z deki jezeli jest to mozliwe prosze o odpowiedz na wszystkie pytania...
Jest to mozliwe... zalezy jak bedziesz sie odzywial i jak intensywnie bedziesz trenowal...
A co do deki w pigulkach to pierwsze slysze...
Strzala nie jest tak ciezko az sobie zrobic.. ale w sumie jak sie nie znasz i nie masz zadnej zaufanej osoby to ci sie nie dziwie...
Meta to dobry wybor jak na sam poczatek ale lepiej laczyc zawsze z innymi srodkami takimi jak testosteron np.
Napisz jeszcze czy miales kiedys kontakt ze sterydami. I pozostaje ci tylko czekac na odpowiedz voldka :D lub innych...
aha czyli jezeli deka jest tylko w strzałach to bd sie musial nad tym bardzo mocno zastanowic...a co do mety to slyszalem ze jezeli trafi mi sie dobra to bd mial dosc dobre efekty jak na poczatku oczywiscie jezeli bede intensywnie cwiczyl i bede sie dobrze odzywial tak jak napisales... bo jak narazie nie ejstem zdecydowany na testosteron gdyz jakos boje sie sutkow ubocznych...a tak jak sie doinformowalem przy dobrym cyklu deki lub metki plus odblokowanie skutki uboczne sa niewielkie....aa i wlansie nigdy nie mialem kontaktu ze sterydami....i posiadam jeszzce w zasobie jabłczan kreatyny 360kap.i dextroze do tego
@up
No ja na samym poczatku tez metke tylko walilem i bylem zadowolony z efektow :)) Tylko nie zapomnij, ze po cyklu konieczny jest odblok (najlepiej Clomid). Abys nie mial duzych spadkow po kuracji no i dla zdrowia :) Do tej metki mozesz jeszcze rozne oslonki brac: Sylimarol, Zincas Forte, witaminki itp. Najpopularniejsza metka to chyba ruska lub polska :) napewno trafisz na dobra
A co do skutkow ubocznych, to kazdy steryd je ma... niektory wiecej a nie ktory mniej.. ale zawsze sa pamietaj o tym.
Nom kreatynke mozesz szamac z metka :) Poczekaj jeszcze na odpowiedzi innych czlonkow :P
taka bardzo podbudowywująca odpowiedz....czyli ja chyba tez zaczne od metki a co do efektow to zobacze sam jak to bedzie mam nadzieje ze trafie na jakąś dobrą i efekty beda widoczne.a co do tej keratyny to sie zastanawiam jeszcze czy zrobic jeden cykl z metki i krety czy podzielic to na dwa cykle ze np najpierw kreatyne a pottm cyklu odrazu bym zaczał metke...
@up
Zrob z tego jeden cykl :) Nie ma sensu rozdzielac wg. mnie. Jak zakupisz metke to powiedz jaka :) Ale napewno trafisz na dobra :) Pozdrawiam
Sama deca na początek to chyba najgorszy wybór, po pierwsze proponuje jeszcze potrenowac jakis czas na suplach potem wziąśc sie za doping w twoim przypadku jak nie chcesz wbijac zastrzyków to widze rozwiąanie jedynie w metanabolu chodz nie jest to najzdrowszy sposób jeśli chodzi o doping.
no jezeli bede kupowal metke to pewnie akupie sobie ją w aptece slyszalem ze tam jest dobra....a no to ejszcze wlansie pomysle co i jak mam robic...ale jednak chyba sie skusze na ten metanabol i zrobie to w jednym cyklu z kreta...a co do tych tabsow to moze jeszcze winstrol ale jeszzce pomysle...
NIe ma sesu razem ,kreatyne po cyklu z mety i odblok 12 tabs colmidu wystarczy,aaaaaaa i ja tez sie balem zastrzykow a teraz jest luz nie ma sie czego bac ,poczytasz jak to zrobic i nie ma problemu.
@up
czemu nie ma sensu razem brac krety z metka?
Krete bierze sie po odstawieniu sterydów. W trakcie cyklu lepiej kup sobie odzywke białkowa i ewentualnie jakies aminokwasy.