Zobacz pełną wersję : Kre Alkalyn 2500 olimp
VegetaSSJ3
10-11-07, 19:04
Co sadzicie o tej odzywce wlasnie od dzis zaczolem na niej cykl
oSiŁeK_sNd
10-11-07, 19:11
ja Ci nie powiem co o tej sądze bo jadlem ale 1500 i to innej firmy, byl to pierwszy cykl i jak na moje oczekiwania wtedy to je spelnil ten K-A ale z tego co ostatnio slychac to wedlug najnowszych badan Kre-Alkalyn to strata pieniedzy...podobno straszna lipa(oczywiscie wedlug badan).inna kwestia ze to ze przybralem na masie na 1,5 miesiecznym cyklu 7kg wcale nie musi byc zasluga K-A tylko np Gainera ktory pilem (Mass XXL) ale tego sie nie dowiem :] bo nie stosowalem nigdy oddzielnie zadnego z produktow
ja z kre-alkalynu byłem bardzo zadowolony :) ładna pompa, dobre przyrosty... tylko straszny wir w żołądku ;) jak wrcałem z treningu to pozerałem całą lodówke, łącznie z drzwiami ;) hahaha
pozdro...
+
osiłek: tylko 1,5 kg??? brałeś KA łacznie z masem i tylko 1,5kg? według mnie marnie ;P
oSiŁeK_sNd
10-11-07, 19:19
czytaj a nie wymyslaj...jest napisane 7 kg .... 1,5 to czas trwania cyklu napisane wyraznie "...1,5 miesiecznym cyklu" :/
oSiŁeK_sNd
10-11-07, 19:21
luz kazdemu sie zdarza zle przeczytac...jakby bylo 1,5kg to nawet bym sie nie przyznawal ^^ haha
no wiesz... miałem taka kretke po której nic mi nie przyszło :O ani siła ani masa.... 100% creatine z treca - totalne gówno !!!
oSiŁeK_sNd
10-11-07, 19:30
nie znam sie na tych produktach ale staram sie kupowac sprawdzone, poza tym jak moge sie znac skoro teraz robie dopiero 2 cykl hehe a we wrzesniu minelo 2 lata treningow(w sumie bez liczenia kilku krotkich przerw).A to co ty mowisz ta kreatyna to co to w ogole jest ?? mono czy co ??A to ze Cie nie ruszylo to moze sie zdarzyc w koncu kazdy ma inny organizm i na kazdego co innego inaczej dziala :]
juz troche wiem o odzywkach... i troche ich juz brałem wiec wiem co to jest gówno ;) ale próbowałem... trzeba próbować ;)
p.s tak to mono
oSiŁeK_sNd
10-11-07, 19:48
ja nigdy mono nie jadlem i nie sproboje bo woda mi nie potrzebna
Proszę nie spamować, pytanie w temacie było inne.
O suplach które nie działają piszcie sobie tu: Czarna lista. (http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=6439)
VegetaSSJ3
11-11-07, 11:01
To w sumie sie dowiedzialem mysle ze bedzie git