Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Zakrwawiony kał po sterydach

Diablo
08-11-07, 19:28
Mam pytanie.. Bardzo ważne.. Ogólnie rzecz biorąc od miesiąca biorę sterydy.. I zauważyłem, że mój kał jest mocno zakrwawiony.. Chciałem się dowiedzieć czy może to być spowodowane moją kuracją? Czy muszę z tym iść do lekarza? Bardzo proszę o szybką pomoc.. Dla jasności trzy lata temu również stosowałem kuracje przez okres dwóch lat i nie miałem podobnych objawów. Pzdr!

Prezydent_1c
08-11-07, 19:35
Ile masz lat ?

Diablo
08-11-07, 20:16
Lat mam 23

Zenek88
08-11-07, 20:47
nie wiem po co go pytasz o wiek prezydent, sprawa jest poważna przyczyny raczej ci nie podam bo nie wiem i nie mam pojęcia, pewnie nikt ci nie pomoze ja na twoim miejscu bym niezwłocznie skontaktował sie z lekarzem, moze to nic wielkiego, (ale nie wydaje mi sie tak) ale zdrowie masz jedno wiec czym predzej gnaj do lekarza

Pozdro

Azek
08-11-07, 21:03
A co dokladnie brales??

vold
09-11-07, 00:02
zdecydowanie do lekarza

Quadro
12-11-07, 22:11
Przyczyny sa dwie albo powoli się tworzy zapelnie jelita albo wątroba "krwawi"a to od tabsów i zbyt obfitych posiłków (tłustych ,cięzko strawnych) ja tak czasami mam po Metce hmm.. nie ja zawsze mam to po metce:) jak odstawie 2-3 dni i juz po kłopocie .Czy się matrwić i tak i nie bo jezeli masz powolne zapelanie jelita to bedziesz odczuwał ból co 20-40s ji naprawde tgo boli jak diabli ,ból zęba przy tym to pikuś.Ale bądźmy dobrej myśli

inter162
12-11-07, 22:58
mogłeś nie brać świństwa

Kakashi
12-11-07, 23:04
brawo inter...normalnie zaraz soga dostaniesz za pomoc...:|

j/w do lekarza :D

Kamil1991
18-11-07, 19:25
mi sie zdaje ze to jest powód ze brales do żyly a nie do miesnia i tak sie potem robi przez dawkowanie do zyly udzie sie szybko przekrecic

lg team
06-12-07, 18:52
przyczyna moga byc hemoroidy, zaparcia/zatwardzenia, zylaki odbytu, polipy wynikajace z diety, koksu, genetyki, ciezko kreslic, proktolog powinien pomoc,

_ADIN_
06-12-07, 19:11
Lg data... :P

Dolce Martino
06-12-07, 19:19
a co ty .............. on łykał tabletki gdyby brał zastrzyki nie było by problemu

_ADIN_
06-12-07, 19:24
Dolce Martino bez takich... zaraz zajzy tu Voldek i dostaniesz jeszcze za to nagrode :P KONIEC TEMATU

lg team
06-12-07, 19:25
co data..? w temacie malo konkretow padlo wiec napisalem, temat nie taki stary,m oze ktos sie z tym jeszcze spotka to przeczyta,

Dolce Martino
06-12-07, 19:31
słuchaj lg ja juz powiedzialem to wina tabletek jezeli juz sie koksuja niech biorą strzały sa duzo bezpieczniejsze niesadzisz

lg team
06-12-07, 19:39
przyczyne pewnie ustalil badz ustali lekarz, tutaj mozemy spekulowac co moglo byc przyczyna bezposrednia badz posrednia,

vold
06-12-07, 19:49
przyczyn może buć wiele, tak że nic nie wymyślimy.

Dolce martino - popraw post !!!!!!!!!

Dolce Martino
06-12-07, 20:56
nie mam zamiaru nic poprawiać to była reakcja na wypowiedz kamila1991. a z tą sprawa trzeba faktycznie isc do lekarza ale jak najpierw powie ze brał to nie oczyma sensownej odpowiedzi gdyz każdy lekarz słyszac o koksie reaguje tak samo, wine od razu zwala na koks

vold
06-12-07, 22:16
niewiem jak na innych forach ale na tym kultura obowiązuje na pierwszym miejscu!!!!!!

Dolce Martino
07-12-07, 15:45
ok sorki za brak kultury. ale chłopaki voldemort i lg znacie sie na rzeczy dlatego jezeli ten koles od razu nie zgłosi sie do lekarza to z góry bedzie traktował wszystkie dolegliwosci jako efekt dopingu, a co za tym stoi, oczywiscie nerwica sterydowa.znam goscia który nabawił sie takiej nerwicy ze zanim zjadł jakakolwiek tabletke juz go bolało tu i ówdzie. dlatego ten sport jest dla prawdziwych twardzieli nie ma miejsca dla mieczaków.niech idzie do lekarza niech zapyta o przyczyny dolegliwosci, bo inaczej wiecznie bedzie posadzał koksa to sprawi nerwice o której wspominałem. przyznajcie czy nie mam racji, z reszta kierowaliscie go sami. najpierw lekarz przyczyny a potem rozmowa i forum

lg team
07-12-07, 15:50
wiadoma sprawa, ze przyczyn zawsze poszukuje sie najblizej - czyli jak ktos koksuje pierwsze co to celuje w ta sprawe, jak boli glowa to przez koks, jak chce sie wymiotowac rowniez, ale w takim przypadku jak ten lekarz po rozmowie z pacjentem + odpowiednich badaniach moze stwierdzic co bylo przyczyna bezposrednia badz co sie nalozylo na siebie i stworzylo taka sytuacje i jak nalezy leczyc,

kazdy z Nas moze podac inna przyczyne i mozemy sie spierac ktora bedzie najbardziej trafiona - tylko po co...

vold
07-12-07, 19:13
Amen!!!