Zobacz pełną wersję : Zakrwawiony kał po sterydach
Mam pytanie.. Bardzo ważne.. Ogólnie rzecz biorąc od miesiąca biorę sterydy.. I zauważyłem, że mój kał jest mocno zakrwawiony.. Chciałem się dowiedzieć czy może to być spowodowane moją kuracją? Czy muszę z tym iść do lekarza? Bardzo proszę o szybką pomoc.. Dla jasności trzy lata temu również stosowałem kuracje przez okres dwóch lat i nie miałem podobnych objawów. Pzdr!
Prezydent_1c
08-11-07, 19:35
Ile masz lat ?
nie wiem po co go pytasz o wiek prezydent, sprawa jest poważna przyczyny raczej ci nie podam bo nie wiem i nie mam pojęcia, pewnie nikt ci nie pomoze ja na twoim miejscu bym niezwłocznie skontaktował sie z lekarzem, moze to nic wielkiego, (ale nie wydaje mi sie tak) ale zdrowie masz jedno wiec czym predzej gnaj do lekarza
Pozdro
Przyczyny sa dwie albo powoli się tworzy zapelnie jelita albo wątroba "krwawi"a to od tabsów i zbyt obfitych posiłków (tłustych ,cięzko strawnych) ja tak czasami mam po Metce hmm.. nie ja zawsze mam to po metce:) jak odstawie 2-3 dni i juz po kłopocie .Czy się matrwić i tak i nie bo jezeli masz powolne zapelanie jelita to bedziesz odczuwał ból co 20-40s ji naprawde tgo boli jak diabli ,ból zęba przy tym to pikuś.Ale bądźmy dobrej myśli
brawo inter...normalnie zaraz soga dostaniesz za pomoc...:|
j/w do lekarza :D
mi sie zdaje ze to jest powód ze brales do żyly a nie do miesnia i tak sie potem robi przez dawkowanie do zyly udzie sie szybko przekrecic
przyczyna moga byc hemoroidy, zaparcia/zatwardzenia, zylaki odbytu, polipy wynikajace z diety, koksu, genetyki, ciezko kreslic, proktolog powinien pomoc,
Dolce Martino
06-12-07, 19:19
a co ty .............. on łykał tabletki gdyby brał zastrzyki nie było by problemu
Dolce Martino bez takich... zaraz zajzy tu Voldek i dostaniesz jeszcze za to nagrode :P KONIEC TEMATU
co data..? w temacie malo konkretow padlo wiec napisalem, temat nie taki stary,m oze ktos sie z tym jeszcze spotka to przeczyta,
Dolce Martino
06-12-07, 19:31
słuchaj lg ja juz powiedzialem to wina tabletek jezeli juz sie koksuja niech biorą strzały sa duzo bezpieczniejsze niesadzisz
przyczyne pewnie ustalil badz ustali lekarz, tutaj mozemy spekulowac co moglo byc przyczyna bezposrednia badz posrednia,
przyczyn może buć wiele, tak że nic nie wymyślimy.
Dolce martino - popraw post !!!!!!!!!
Dolce Martino
06-12-07, 20:56
nie mam zamiaru nic poprawiać to była reakcja na wypowiedz kamila1991. a z tą sprawa trzeba faktycznie isc do lekarza ale jak najpierw powie ze brał to nie oczyma sensownej odpowiedzi gdyz każdy lekarz słyszac o koksie reaguje tak samo, wine od razu zwala na koks
niewiem jak na innych forach ale na tym kultura obowiązuje na pierwszym miejscu!!!!!!
Dolce Martino
07-12-07, 15:45
ok sorki za brak kultury. ale chłopaki voldemort i lg znacie sie na rzeczy dlatego jezeli ten koles od razu nie zgłosi sie do lekarza to z góry bedzie traktował wszystkie dolegliwosci jako efekt dopingu, a co za tym stoi, oczywiscie nerwica sterydowa.znam goscia który nabawił sie takiej nerwicy ze zanim zjadł jakakolwiek tabletke juz go bolało tu i ówdzie. dlatego ten sport jest dla prawdziwych twardzieli nie ma miejsca dla mieczaków.niech idzie do lekarza niech zapyta o przyczyny dolegliwosci, bo inaczej wiecznie bedzie posadzał koksa to sprawi nerwice o której wspominałem. przyznajcie czy nie mam racji, z reszta kierowaliscie go sami. najpierw lekarz przyczyny a potem rozmowa i forum
wiadoma sprawa, ze przyczyn zawsze poszukuje sie najblizej - czyli jak ktos koksuje pierwsze co to celuje w ta sprawe, jak boli glowa to przez koks, jak chce sie wymiotowac rowniez, ale w takim przypadku jak ten lekarz po rozmowie z pacjentem + odpowiednich badaniach moze stwierdzic co bylo przyczyna bezposrednia badz co sie nalozylo na siebie i stworzylo taka sytuacje i jak nalezy leczyc,
kazdy z Nas moze podac inna przyczyne i mozemy sie spierac ktora bedzie najbardziej trafiona - tylko po co...