Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : koks na mase dla fightera

gainer22
08-11-07, 17:27
witam, trenuje 3x w tygodniu sporty walki , mma.
moze od poczatku zaczynalem z silka 2 lata temu, rok na czysto, potem rok na suplach z 60kg wazylem 90 dosc dobrej jakosci,mam 180wzrostu teraz waze 70 spadlem strasznie .... bo nie cwiczylem 4 miechy,chce nabrac masy okolo 10 kilogramow narazie,czyli treningi wygladaly by tak 4x silownia 3x sporty walki w weekendy mam basen ale odpuczsze bo sie w ogule nie zregeneruje...dieta bedzie, chce dokupic gainera,aha mam 19lat,treaz jestem nie zle wyrzezbiony wiec deca winstrolo odpadnie, co mysliscie o samym tesciu , lub omie +metce? clomid na odblokowanie a w trakcie? cos na watrobe?cynk?witaminy?kreatyna po cyklu tak?czy dac sobie spokoj z koksem i dalej leciec na mocnych suplach?ile powinien trwac 1 cykl na koksie?jaka przerwa od nastepnego ?ile kosztuje metka i omka ? jak sprawdzic czy to nie szajs?chcialem kupic clomid ale jest tez na recepte... duzo pytan prosze o pomoc, pozdro

Prezydent_1c
08-11-07, 19:51
Nie jestem w tej dziedzinie specjalista ale tylko jedno chciałbym powiedzieć. Osobiście ćwicze MMA już koło roku i jeden z moich kolegów z sekcji brał się za koksy kiedyś i w tym momencie już skończył z tym i jest niezłym zawodnikiem ale nie może brać udziału w zawodach bo ma nadciśnienie i lekarz sporotowy nie chce go do żadnych zawodów dopuścić więc ja na twoim miejscu bym odpuścił ....
PS. Był u kilku lekarzy ale żaden na takie coś oka nie może przymknąć.

vold
08-11-07, 23:39
Na początek zastosował bym metke i testo propionat , krótki cykl ok 6 tyg, lub bardziej konkretny testo propionat i deca o krótkim estrze nnp lub zamiał decy np silabolin.

gainer22
10-11-07, 00:31
nie chce startowac w zawodach wszystko amatorsko dla siebie,czyli metka i tesc a czemu nie omka?bo mam dostep do metki i omki ,pewny...a gdzie tescia kupic?

vold
10-11-07, 14:12
Najlepiej w aptece.

Prezydent_1c
11-11-07, 10:23
To jeżeli robisz to amatorsko to po co sobie zdrowie psujesz ?