PDA

Zobacz pełną wersję : Praca w policji

Lukasz_L
07-11-07, 23:56
Nie wiecie moze co by sie przydalo zdawac na maturze? A moze jednak odbyc sluzbe po szkole na policji i zostac?

rafalkomando
08-11-07, 15:07
www.policja.pl

Lukasz_L
08-11-07, 16:10
Dzieki, bylem na tej stronce juz wczesniej, ale jakos nic nie moge specjalnie znalezc :/

HuGsoN
08-11-07, 19:13
Zmien orjentację zawodową.

HWDP

wara
08-11-07, 19:17
jebnij sie w lep jak chcesz isc do policji moja rada

Lukasz_L
08-11-07, 19:46
Chlopaki, tak sie zastanawiam. Osobiscie nigdy bym sie nie zdecydowal, ale kusi mnie szybka emerytura... :D

Robalo
08-11-07, 20:24
Zostań górnikiem albo wyjedź z kraju emerytury nie dostaniesz ale zamiast zostać psem porobisz na zmywaku :P

legionista
08-11-07, 20:59
Nienawiść do policji tak zostałem wychowany ten kto z nimi trzyma na zawsze jest przegrany -Moja odpowiedz na twój post

Sonny_Black
08-11-07, 21:12
ehh tak pierdolicie jak te wszystkie małolaty hwdp itd. a jestem ciekaw co wam policjanci zrobili?? Spisali was??hahaha tez mi powod. taka ich praca ? czy dostaliscie kiedys wpierdol od policjanta? czy torturowali was na przesluchaniu? czy spalowali was? Czy chociaz jedna z tych rzeczy doswiadczyli scie na wlasnej skorze chociaz raz ?? zdaje mi sie ze polowa ludzi powtarza to haslo zeby zaimpomowac innym :/... nie mowie oczywiscie o wszystkich ale zdaje mi sie ze duzo osob powtarza haslo Chwdp dla scierwa nie majac o tym pojecia

HuGsoN
08-11-07, 21:22
Jak będziesz psem to możesz niedożyć emerytury.

legionista
08-11-07, 21:23
Nikt nie będzie opisywał ci swoich przygód związanych z policja skoro tak piszą to znaczy ze coś do nich maja ja osobiście mam i to wiele

legionista
08-11-07, 21:26
nikt nie będzie opisywał ci swoich przygód związanych z policja widać ze coś do nich maja skoro tak piszą dla twojej wiadomości mi dużo zrobili złego

HuGsoN
08-11-07, 21:27
Pies to szmata i tyle. ZObaczysz, pójdziesz na psa, to w 1 roku bedziesz mial przesrane, bo takich to tylko do brudnej roboty biora np. palowanie kibicow.
A co będzie jak Cię na meczu ktoś racą spali ?

Sonny_Black
08-11-07, 21:28
gowno mnie to obchodzi to jest pytanie retoryczne - mi nie musicie odpowiadac, nie znam was w rzeczywistosci. zadalem je po to aby ktos sobie sam zadal pytanie co takiego strasznego mu policja wyrządziła?
haha racą spali xD dobre xD

tom
08-11-07, 21:33
sonny black masz znajomych policjantow?
chcesz szybkiej emerytury? idz do strazy pozarnej ale nie na sikawkowego - szkola podoficerska itp.

Sonny_Black
08-11-07, 21:42
sonny black masz znajomych policjantow?
chcesz szybkiej emerytury? idz do strazy pozarnej ale nie na sikawkowego - szkola podoficerska itp.
tak, dalsza rodzina ale juz na emeryturze - dlatego widze ze nie kazdy glina jest taki sam.
Napisalem poprzednei posty dlatego ze mnie juz powoli żenują dzieciaki wyslawiajace typu chwdp, acab, ftp nie wiedzac co to znaczy a jak wiedzą to nawet im glina nic nigdy nie zrobił...

HuGsoN
09-11-07, 12:56
Sonny idz strzel babcie z ucha, że do kościoła nie chodzi.
Ty konfidencie policyjny.

I nie pisz mi lamusie, że jestem dzieciakiem.
Jak masz wątpliwości to zapraszam do mnie na rozmowe.
Jak chcesz sie ustawić to daj kom na pw i pogadamy.

PS. Rafał sorry za burdel, ale nie będzie mnie jakiś lamus publicznie obrażał.

rafalkomando
09-11-07, 13:16
Chłopaki spokojnie, co prawda zgadzam sie z kolegami co pisali o Policji jako CHWDP i to nie chodzi o to ze dla szpanu porostu naduzywaja tego co maja, pałuja bez powodu, biorą na przesychania to jebia po twarzy zawsze dla mnie beda szmatami!! maja prace to niech trzymają sie złodzieij, pozatku ale nie zeby sie przyczepiać do kazdej bzdury, np szłem z kolega po meiscie kazali mu sciagnac kurtkę i siali z niego jak on to nei chodzi ubrany itp powiedział im spierdalać psyy a ci odrazu pały wyciagneli, hujjjee jebane!!

Moto nie musisz mnie przepraszac!! ale dobrze ze to zrobiłeś ale niech każdy wie, i kazdy policjant co to przeczyta niech wezmie sobie do rozumu!!!

wara
09-11-07, 14:06
zycze ci zebys dostal kiedys po ryju sony na przesluchaniu od jakiegos pieska albo zeby ci wjebal mandat za byle co i traktowal cie jak szmate nie mowie kazdy policjant to pies bo tak nie jest jest 1% normalnych ktorzy pomagaja ludzia i tych szanuje a reszta to psy

jak chcesz miec emeryture idz do wojska albo do strazy granicznej

pozdr.

Sonny_Black
09-11-07, 15:29
konfidencie? a skad ty kurwo mozesz mnie znac? zakablowac babke? haha tekst godny 12 latka... moze wy tam u siebie kablujecie babki nie wiem ;D nazwalem cie gdzies dzieciakiem? no ale chyba jestes skoro nie umiesz zrozumiec tekstu. moze lepiej go przeczytaj jeszcze raz.
nigdy nikogo nie zakablowalem wiec nie pierdol do mnie jako do konfidenta. w ryj dostalem i to kilka razy wiec nie pierdol ze nie mialem niemilych doswiadczen z policja. ale gdyby nie ona to moze juz dawno bys nie mial matki/ojca, twoja laske by zgwalcili, a chate z autem spalili, a ciebie by zastrzelili zeby ci wyjac 5zł z kieszeni.

tom
09-11-07, 15:38
po co te przepychanki?
na forum sie dyskutuje a nie pyskuje...

Rafal zaloz klodke.:)

HuGsoN
09-11-07, 15:47
Ja proponuje konfidenta policyjnego zbanować.
Widzę, że przy kompie jesteś kozak.
Czytaj PW.

Sonny_Black
09-11-07, 15:51
hahaha konfidenta... sam glosze hasla hwdp itd. a pisalem to (teraz czytaj uwaznie i kilka razy) do tych ktorym policja nic nie zrobila a wyglaszają najglosniej te hasla jesli sie takim czujesz no to twoja sprawa ;] czytam pw, nie musisz mi tutaj mowic ;]
a kozakiem przy kompie to chyba jesteś ty bo jestem już drugą osobą którą wyzywasz na pojedynek :-) zapraszam :]

HuGsoN
09-11-07, 15:59
" Masz policjanta w rodzinie " ?

tak, dalsza rodzina ale juz na emeryturze - dlatego widze ze nie kazdy glina jest taki sam.

Sonny: " sam glosze hasla hwdp itd "

Mówisz chuj w dupe komuś z twojej rodziny ?

Ogarnij się !

Sonny_Black
09-11-07, 16:08
haha jak zmienił temat. mam w rodzinie bylego policjanta. w dalekiej. kto powiedzil ze glosze chwdp konkretnie do niego?? moze ty mowisz hwdp nawet do sekretarki w policji :D ? albo sprzatacza:D?

HuGsoN
09-11-07, 16:20
żal.pl KONIEC TEMATU Z MOJEJ STRONY, NIE BĘDĘ ROBIŁ BURDELU.
Jak chcesz dalej kontynuować to pw.