Zobacz pełną wersję : czy to dobry pomysł?
Witam wszystkich. Odrazu pisze ze nie zabardzo sie orientuje. Chce wziasc 100 tab metki ruskiej, i nie wiem czy to dobry pomysl.Czy cos jeszcze musze do go wziasc?
Street Fighter
07-11-07, 15:15
Nie znam się ,ale na pewno musisz podać staż ,wiek , co jest twoim celem i czy to pierwszy cykl podejrzewam że tak bo tylko tępe koksy myślą ''100 mety ruskiej i będę super extra W DECHĘ .A na pytanie czy opłaca się brać koks? odpowiadam NIE chyba że jesteś jakimś dobrym zawodnikiem a kulturystyka i sport to twoje życie <-- w co wątpię p0zdro
Dziś wywiadówka musiałem sie odstresować :D
To najpierw sie zorietoj ,i wtedy sam ocenisz,czy warto czy nie.Musisz wziasc oslonki tzn.symilarol cos 7 zl w aptece no i dieta bez tego nic ci to nie da ,jakies suple ale jak chcesz pozdro
w wieku 17 lat nie warto... poćwicz z rok na sucho jeszcze chociaz , sa przecierz mocne suple i staki kreatynowe , sproboj odrzywek amerykańskiech sa bardzo dobre kumpel brał gainera wydał sporo kasy na to i przytył 13 kg w 2 miesiące
polo napisał :
"sproboj odrzywek amerykańskiech sa bardzo dobre kumpel brał gainera wydał sporo kasy na to i przytył 13 kg w 2 miesiące"
a co to za odzywki były ;P jak możesz to dowiedz się i napisz na forum lub mi na PW ;)
pzdr.
@up
Pocwicz sobie troche jeszcze :) i pozniej kup sobie kreatynke... moj kumpel zaczol od krety.. pomimo tego ze nie powinna sie od niej zaczynac i dosc ladnie mu poszlo :) byl straszny chudzizna
Pozdro