PDA

Zobacz pełną wersję : jogurt pitny

MaXior
06-11-07, 18:58
Witam mam male mozliwosc w szkole z dieta i mysle czy taki jogurxik bedzie dobry:)co o tym myslicie/?

http://www.frisco.pl/catalog.php?GroupId=01020208&ProductId=5900820001391

sławo
06-11-07, 19:05
lepsze to niż nic

ale chcąc coś uzyskać musisz chyba pomyśleć o gajnerze

MaXior
06-11-07, 19:10
mam z trec mass xxl tylko nie wiem czy brac do szkoly;/ wlasnie najwiekszy problem w szkole i akurat z bialkiem;;/ chyba ze macie jakeis sposoby??jakeis produkty??ktore na luznie mozna w szkole chodzi mi szczegolnie o bialko...

Punisher
06-11-07, 20:22
Gainer dobra sprawa zrobić rano w butelkę i w szkole wypić.
Fakt, że powinno się stosować od razu po przygotowaniu, ale mniejsza o to...
Do szkoły można brać owoce-banany itp.

pw
06-11-07, 22:26
Najlepiej jogurt naturalny, taki jeśli nie masz innego wyjścia również będzie dobry. Pojemniki na żywność są na pierwszym miejscu, potem kanapki z mięsem gainer, jogurt

Prezydent_1c
06-11-07, 22:38
Mass XXL się dobrze rozpuszcza :P I zawsze (przynajmniej ja) robie i robiłem tak że brałem mleko (nie zimne ale pokojowa temp.), osobno (już w szejkerze) odpowiednia ilośc mass xxl i mieszałem na przerwach i piłem zdrowie wszytkich ;) :D

duzen
06-11-07, 22:44
Możesz wlac np do shakera ilość płynu i odmierzyć jako gainera i w szkole rozrobić :) Ja np jak wyjezdzalem gdzies na kilka dni brałem białko w woreczek sniadaniowy :)

Co do jogurtu to lepiej naturalny albo możesz też wcinać np bielucha. Sycący i dobry :) Można jesć samym jezykiem :)