Zobacz pełną wersję : Szukam sponsora.
Szukam sponsora na to przepiękne i przemożliwe cudo:
http://www.allegro.pl/item264390217_nowa_n95_8gb_plmenu_gps_hit_mapy_gra tis.html
W zamian namaluję jego ksywę 2m x 10m na Pałacu Kultury :)
O oczywiście żart. Chiałem jedynie przedstawić ten zajebisty telefon.
A pokaż swój, bo ty też masz jakieś cacko chyba...
No w sumie nie jest zły:
http://www.allegro.pl/item260805504_p990i_nowy_sony_512mb_szczecin_grati sy_p990.html
Ale maży mi się ta nokia :)
se najlepsze:p
A ten twój to egzotyczny troche;)
Ta nokia wcale taka doskonała nie jest. Ma GPS, a co za tym idzie zajebisty głośnik i dlatego jest taka duża. Jeśli chodz o aparat to nie wiem czy ma AF i lampe (i tak k850i wyprzedza ją pod wym względem).
Ja bym Twojego p990i nie wymieniał na nią.
Jak wymienię to na N95. Mooooże na święta sobie prezencik walne, albo supli nakupie na kilka cyki :)
Co Nokia to Nokia - Fińska produkcja. SE - dostalem wlasnie 2 dni temu nowego, bo nie potrafili naprawic na gwarancji :P
mialem 3 razy SE - dalem sie nabrac na ten shit
zaden roku nie wytrzymal zaden i chuj same problemy z se
co one made in taiwan?
Pewnie miałeś jakieś buble z przemytu, albo za mocno dusisz przyciski, tom wystarczy lekko wcisnąć i chwilkę poczekać to cyferka się pojawi, a dżojstik też człowiek(szczerze to mnie dżoje wku%$)
:):):)no racja delikatnie to ja telefonow nie traktuje ale zeby telefon oddawac 3-4 razy w roku na gwarancje az wkoncu wymieniaja na nowy...?
Chłopaki, klawisze i dzojstik mialem wporzo. Az dziwne, ale wcale mi sie nie popsuly one. Chlopaki sie smiali, ze mam ciagle nowke telefon - tak o niego dbalem ;). Nie mialem zasiegu. Po 3. naprawie telefon dzialal, uwaga!, jeden dzien :P I w ten sposob dostalem nowego :D
opchnij odrazu i kup cos normalnego
Mój p990i jest made is china :)
PS. Za miske ryżu :)
Ja tam przy swojej starej noki zostaje :P w Noki lubie tą prostote.
Sonny_Black
06-11-07, 18:36
hehe telefon za 3000... za tyle to auto mozna kupic ;]
Dokładnie, ale jak ktoś kupi telefon za 3 tys, to napewno samochodu w tej samej cenie nie kupi :)
po co komu taki telefon , zeby zgubić ,albo zeby ci zaj#$%&* ?
ja mam Samsunga sgh x700 + karta 512 MB i mi styka :)
Paweł - masz racje, po co wiecej ;P