Zobacz pełną wersję : ostrowia ?
Brał z was ktoś to białko ? Jak tak to co o nim powiecie ? Polecilibyście je ?
było sto razy użyj wyszukiwarki
Wiadomo ze kazdemu inaczej popchodzi ale ja nie polecam lepiej cos odlozyc wiecej i kupic lepszej jakosci białko.Próbowałem raz i juz wiecej nie mam zamiaru bo strasznie mi lezalo na zoładku az mnie brzuch rozbolał .
Zajebiscie masa idzie...Z jakas kreatynka (ja bralem Nitro II). Smak pozostawia wiele do zyczenia ale czego sie nie robi by byc wiekszym ? :]
Smak pozostawia wiele do zyczenia ale czego sie nie robi by byc wiekszym ? :]
To Ty pewnie wziąłbyś jeszcze tą pasze dla koni :D
(śmieszny temat był tydzien temu)
Białko z Multipowera jest spoko, ale 0.5 kg 50 zł kosztuje więc troszke drogie
właśnie chodzi o to że to jest tanie mam kaske żeby zapłacić za białko 200zł ale chciałem się zapytać "bo jeżeli nie ma różnicy to po co przepłacać" :P
Bierz śmiało chyba ze chcesz wywalić kase na coś droższego ale nie leprzego to kup z innej firmy
ja bralem t oprzez 3 tygodnie i nie zauwazylem zadnych przyrostow:( ale napewno jakbys se tego nakupil zrobil cykl z kreatyną to by cos dalo :)
Sorki 3 tygodnie??? W 3 to nawet na sterydach nie urośnie!!!!Troche wiary i cierpliwości a Biceps sam urośnie :)
ja bralem t oprzez 3 tygodnie i nie zauwazylem zadnych przyrostow:( ale napewno jakbys se tego nakupil zrobil cykl z kreatyną to by cos dalo :)
Trzy tygodnie to chyba zbyt mało moim zdaniem,zeby coś powiedzieć.A z kreatyną jak najbardziej pasuje(właśnie mam teraz takie polączenie) i idzie nieźe do przodu masa.
Mylisz się, przy koksie w 3 tygodnie można ładne rozstępy złapać.
raczej wiadomo ze nic :P kupilem to na poczatku gdy zaczynalem cwiczyc i myslalem ze jak zjem tego 3 pudelka to ze UROSNE xDD(amatorka):P
heh Ostrowia jest spoko, fakt w smaku jest straszna ale dobrze wchodzi. Ja akurat biore ja na rzeźbę i powiem, że nawet ok ale jeżeli masz więcej kasy kup np z BioGenixa MassXXL ( czy teraz to już UltraWHey XXL?) albo z Vitalmaxu SPECTRA albo, wg. mnie najlepsze wpc PROLONGATUM.
Wlasnie wcinam ostrowie i musze przyznac ze jest dobra,nie mowie o smaku,rozpuszczalnosc dobra ,pieni sie to fakt ale pare min i po pianie nie ma sladu i niech nikt nie pisze bzdur ze jest duza zawartosc serwatki (kiedys spotkalem sie na forum z taka wypowiedzia) mam uczulenie na laktoze i nie zauwazylem zadnych objawow dupnych :P ,wiec polecam
Jadłem od kumpla smak owoców leśnych i powiem że nawet ok ale brzuch mnie boli po niej :/
Smak naturalny troche taki hmm.. naturalny... Bierzcie smakowe:p
Ja ma teraz bananową Ostrowię i powiem,że jset troszke lepsz(moim zdaniem ) od owoców lesnych.Dla mnie ok...