Zobacz pełną wersję : Pomocy
Elo. Mam Big Probelm!!! :((( 2 miechy temu pojawiły mi się na barku ( bark i cześć klatki piersiowej )i na plecach ( na samym środku ) rozstępy!!! Proszę powiedzcie mi jak sie ich pozbyć ( może jakieś maści tylko żeby dawały rezultaty ) !!! Czy ktoś z was też miał problem z rozstępami i udało mu sie je zwalczyć??? Proszę o Odpowiedzi!!! Daje sogi!!!
zdjęcia barków:
http://img66.imageshack.us/img66/3958/image000hu1.jpg
http://img118.imageshack.us/img118/4083/image002ol3.jpg
zdjęcie pleców:
http://img75.imageshack.us/img75/6465/image005cg8.jpg
Kup sobie maść "fissan" i smaruj.
P.S. Mogłeś dać inna nazwę tematu i tak na przyszłość zrób, bo jak się widzi "pomocy" to nie chce się wchodzić.
A znikną mi roztępy?? Jaki czas muszę stosować tą maść żeby było widać rezultaty???
rozstępy nie znikną
masz je już na stałe
żadne cuda tu nie pomogą jedynie operacja laserowa
możesz je jedynie zatuszować solarką
może trzeba pomyśleć skąd aż takie rozstępy
bo zwykle ze zwykłego treningu i zwykłej diety takie coś się nie robi
Jak są świerze to mogą zniknąć. Te nie wyglądają za ładnie. Możesz spróbować tej maści. Kosztuje chyba okolo 25 zeta.
Jak są świerze to mogą zniknąć. Te nie wyglądają za ładnie. Możesz spróbować tej maści. Kosztuje chyba okolo 25 zeta. - ??? Nie znikną czy są świerze czy nie! Rozstępy można tuszować i ograniczać ich występowanie często natłuszczając!
Normalnie sa one białe i trochę mniej widoczne!! Tylko dwa dni temu pomasowałem je trochę i zrobiły się strasznie czerwone ale juz wracaj do swego stanu wcześniejszego!!! Mi sie zdaję że mi sie zrobiły z tego powodu że często chudłem i nagle przybierałem na wadze ( było tak ze 2-3 razy że spadałem 5kg i przytyłem 10kg i później znowu schudłem:(( itd... )
- ??? Nie znikną czy są świerze czy nie! Rozstępy można tuszować i ograniczać ich występowanie często natłuszczając!
Ba, a mi znikły.
Cud?
Nie wiem czy cud czy nie?! Zależy jak były szerokie i rozciągnięte. Mówimy o rosztępach a nie "małych rozstępach". Może Twoje uwarunkowania genetyczne oraz struktura skóry jest inna jak u kolegi z problemem.
Ciezko usunac rostepy ale mozna;]
Mozesz sprobowac:
MEZOTERAPIA-Zabieg polega na wstrzykiwaniu dość głęboko w uszkodzoną skórę specjalnych preparatów, które pobudzają powstawanie nowego kolagenu i wzmacniają istniejące już włókna.Drobne rozstępy stają się niewidoczne po 3–4 zabiegach, głębsze wymagają co najmniej 8.Jedno ostrzykiwanie kosztuje ok. 350 zł.
DERMABRAZJA LASEROWA-pomaga złuszczyć zmieniony naskórek i pobudza w skórze proces powstawania nowego kolagenu.W trakcie zabiegu lekarz przesuwa głowicę emitującą wiązkę światła po rozstępie i ogrzewa go tak długo, aż naskórek odparuje.Jeden seans kosztuje 3–5 tys. zł
Mozesz tez uzyc kremow:
intensywny krem na rozstępy 3 w 1 AA Antycellulit.Oceanic 43 zł/150 ml
krem redukujący cellulit i rozstępy IQ Streve Cream. Bielenda, 25 zł/175 ml
intensywną kurację na rozstępy Phytolastil Solute. Lierac,107 zł/75 ml
koncentrat do biodermabrazji rozstępów Ideal Body. Dax Cosmetics, 45 zł/150
Tez mam rostepy,tylko na plecach ale nie zwracam na to uwagi;] Pozdro!
Przyzwyczaj sie do tych,ktore juz powstaly,ale smaruj je,zeby sie nie powiekszyly i zapobiegaj innym.
Stary przecież te twoje rozstępy są znikome praktycznie ich nie widać, wyglądają jak małe zadrapanie też mam rozstępy na plecach i wogle się tym nie przejmuję ale jeśli zauważę ,że się powiekszają to zaczne coś robić ale w tak małym stopniu nie ma to żadnego znaczenia.
Też mam rozstępy na plecach!!! I to na dodatek na środku!!! I Dziwi mnie to ska rozstępy na plecach!!! Pierwszy raz słyszę!!! Ale na plecach też mi nie przeszkadzają!!! Bardziej boje sie o te na barku!!! O tamtego momentu co dałem zdjęcia to trochę sie zrobiły jaśniejsze można powiedzieć że białe ale nie stosowałem na razie nic!!! Zamierzam kupić tą maść ( fissan ) co mi polecił sofok!!! Zobaczę może będą jakie rezultaty!!! Thx All za pomoc!!!