Zobacz pełną wersję : Problem w trakcie cyklu :/
moj problem polega na tym ze moj popend seksualny zmalal moja dziewczyna dzis probowala mnie podniecic a tu <wacek odmowil posluszenstwa> ?
narazie dzis zaaplikowalem 3 fiolke ..<Tescia>
czy moze byc to efekt po tesciu ?
prosze o szybka i precyzyjna odpowiedz ..
O żal. A wszystkiego dziewczyna próbowała ??? joke.
@up
Mi sie wydaje, ze w takiej ilosci nie powinno byc z tym problemow... ale nie wiem...
Moze miales nieodpowiedni dzien? Albo duzo stresu? :P
Napewno by w takiej ilości nie zblokowało problem na pewno tkwi w czyms innym. Co do tego że nie staje po koksie to ludzie są w błędzie jeżeli efekt uboczny jest na "wacka" to staje ale robi się miękki. No chyba że wbijesz tego nie wiadomo ile to jasne że zblokuje...
Pewnie to jakiś czynik zewnętrzny poczekaj do jutra, napewno coś się zmieni :P albo "opat" :P
to nie mozliwe ze w trakcie cyklu popend spadł. w czasie cyklu jak bierzesz koks to pytaj jest jak pól halibuta . popend spada jak skonczy sie stosować efekt ssa.
jesli bierzesz testosteron to wacek powinien stac na bacznosc jak zolnierz, moze za duzo seksu poprzedniego dnia??;> lub poprostu zdenerwowanie... prosisz tu o precyzyjna odpowiedz, nie mozna takowej udzielic z prostego powodu - odpowiedzi jest bardzo wiele...
Ja wiem. Najwyższy czas zmienić dziewczyne.
Moto, byc moze to nie wina dziewczyny, a moze i jednak :P nie no bez zartow kolega ma powazny problem, moze bylo to spowodowane Twoim nastawieniem psychicznym, jesli nastawiles sie na to ze przez sterydy mozesz miec problemy z wzwodem to masz odpowiedz, nie myslales o tym co robi dziewczyna tylko poprostu o swoich obawach
Ziomek, ja nie żartowałem. Mój pierwszy post w tym temacie był joke. Ten drugi jest jak najbardziej poważny. Moja rada, postaraj się o inną kobietę.
Zgadzam sie z tym... Kiedys kumpel ktory WOGÓLE nie zna sie no kulturystyce kupil ode mnie carbo-witaniny.. Ja powiedziałem że to jest dosyc powżdy sterdy-to było celem sprawdzenia po tygodniu się z nim widze a on do mnie stary niezle to jest wiecej podnosze wiec to jest kwestia psychiki...
PZdR
albo to nie byl twoj dzien albo sie za duuuzo zestresowales ze masz zaraz pukac albo laska jest kloda i nawet sie toba nie pobawi ;]
jestes mlody i napewno nie jestes impotentem no chyba ze jak jestes sam to ci tez nie staje to wtedy do lekarza
Po testosteronie takie skutki raczej nie występują co innego po nandrolonie, poprostu był zestresowany i spiety, trzeba powiedziec szczerze NIE DLA PSA KIEŁBASA.
jak dla mnie to wasze wacki moga byc w ciaglym zwisie koksy :) dobrze wam tak... trzeba myslec i byc cierpliwym... :)
Pozdro
jak dla mnie to wasze wacki moga byc w ciaglym zwisie koksy :) dobrze wam tak... trzeba myslec i byc cierpliwym... :)
Pozdro
lol.
Chyba, że ktoś jest pro..
piotrek1482
31-10-07, 15:03
hehehehehe + MOTO