PDA

Zobacz pełną wersję : Problem w trakcie cyklu :/

sig997
20-10-07, 22:05
moj problem polega na tym ze moj popend seksualny zmalal moja dziewczyna dzis probowala mnie podniecic a tu <wacek odmowil posluszenstwa> ?

narazie dzis zaaplikowalem 3 fiolke ..<Tescia>

czy moze byc to efekt po tesciu ?

prosze o szybka i precyzyjna odpowiedz ..

HuGsoN
20-10-07, 22:19
O żal. A wszystkiego dziewczyna próbowała ??? joke.

Azek
20-10-07, 23:50
@up
Mi sie wydaje, ze w takiej ilosci nie powinno byc z tym problemow... ale nie wiem...

Moze miales nieodpowiedni dzien? Albo duzo stresu? :P

Zoth
21-10-07, 00:21
Napewno by w takiej ilości nie zblokowało problem na pewno tkwi w czyms innym. Co do tego że nie staje po koksie to ludzie są w błędzie jeżeli efekt uboczny jest na "wacka" to staje ale robi się miękki. No chyba że wbijesz tego nie wiadomo ile to jasne że zblokuje...

Robalo
21-10-07, 07:43
Pewnie to jakiś czynik zewnętrzny poczekaj do jutra, napewno coś się zmieni :P albo "opat" :P

polo
21-10-07, 09:43
to nie mozliwe ze w trakcie cyklu popend spadł. w czasie cyklu jak bierzesz koks to pytaj jest jak pól halibuta . popend spada jak skonczy sie stosować efekt ssa.

_ADIN_
21-10-07, 10:24
jesli bierzesz testosteron to wacek powinien stac na bacznosc jak zolnierz, moze za duzo seksu poprzedniego dnia??;> lub poprostu zdenerwowanie... prosisz tu o precyzyjna odpowiedz, nie mozna takowej udzielic z prostego powodu - odpowiedzi jest bardzo wiele...

pw
21-10-07, 11:06
ZMA na noc zaaplikuj

HuGsoN
21-10-07, 16:53
Ja wiem. Najwyższy czas zmienić dziewczyne.

_ADIN_
21-10-07, 17:04
Moto, byc moze to nie wina dziewczyny, a moze i jednak :P nie no bez zartow kolega ma powazny problem, moze bylo to spowodowane Twoim nastawieniem psychicznym, jesli nastawiles sie na to ze przez sterydy mozesz miec problemy z wzwodem to masz odpowiedz, nie myslales o tym co robi dziewczyna tylko poprostu o swoich obawach

HuGsoN
21-10-07, 19:20
Ziomek, ja nie żartowałem. Mój pierwszy post w tym temacie był joke. Ten drugi jest jak najbardziej poważny. Moja rada, postaraj się o inną kobietę.

4days
21-10-07, 19:21
Zgadzam sie z tym... Kiedys kumpel ktory WOGÓLE nie zna sie no kulturystyce kupil ode mnie carbo-witaniny.. Ja powiedziałem że to jest dosyc powżdy sterdy-to było celem sprawdzenia po tygodniu się z nim widze a on do mnie stary niezle to jest wiecej podnosze wiec to jest kwestia psychiki...

PZdR

wara
21-10-07, 19:58
albo to nie byl twoj dzien albo sie za duuuzo zestresowales ze masz zaraz pukac albo laska jest kloda i nawet sie toba nie pobawi ;]

jestes mlody i napewno nie jestes impotentem no chyba ze jak jestes sam to ci tez nie staje to wtedy do lekarza

vold
21-10-07, 21:43
Po testosteronie takie skutki raczej nie występują co innego po nandrolonie, poprostu był zestresowany i spiety, trzeba powiedziec szczerze NIE DLA PSA KIEŁBASA.

lovelas69
21-10-07, 22:45
jak dla mnie to wasze wacki moga byc w ciaglym zwisie koksy :) dobrze wam tak... trzeba myslec i byc cierpliwym... :)
Pozdro

Punisher
21-10-07, 22:49
jak dla mnie to wasze wacki moga byc w ciaglym zwisie koksy :) dobrze wam tak... trzeba myslec i byc cierpliwym... :)
Pozdro
lol.
Chyba, że ktoś jest pro..

piotrek1482
31-10-07, 15:03
hehehehehe + MOTO