Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Wazne pytanie...

master111
20-10-07, 21:09
Mam dylemat dotyczacy tej oo to diety
sniadanie
-100g platkow owsianych
-300ml mleka 0,5%
-80g twarogu chudego
-10g oliwy z oliwek

sniadanie II
-90g ryzu brązowego
-100g tunczyka z puszki
-10g orzechow

Obiad
-100g kaszy
-piersi z kurczaka
-10g oliwy z oliwek

Posiłek potreningowy
-70g gainera

podwieczorek
-pieczywo razowe 250gr
-jajecznica z 5 jaj

Kolacja
-150g wołowiny/jak nie masz kasyna wolowinke to serek wiejski
-10g oliwy z oliwek

Kolacja II
150g-bialego sera
10g-oliwy
Problem w tym ze nie bede do szkoly brac ryzu i tunczyka na sniadanie...czy mozna to jakos zastapić...prosze o porady..

HuGsoN
20-10-07, 22:29
Ja brałem :) co w tym złego. Do pojemniczka próźniowego mięszankę i wcinasz. Ja nawet na fizyce jadłem. Sorka się pyta dlaczego jem na lekcji to powiedziałem, że mam takie witaminy, że 1 h po nich muszę zjeść i gitara :)

master111
21-10-07, 11:07
a co mozna jeść zamiast tuńczyka..??

Dyga
21-10-07, 11:28
ja bym zrobił tak :) tunczyka i ryz przeniusł na I sniadanie do szłoły brał bym chlep ciemny (bełono zarnisty) z twarogiem , z mlkiem nie ma problemy w szkole wiec tez mozesz zabrac :) problem z płatami owsianymi w sumie płatki owsiane to weglowodany wiec moze jakims batonem weglowodanowym zastapic ( nie mam na mysli marsa , liona itp ) tylko jakis batonik kulturystyczny np.http://www.bcaa.pl/trec-booster-1-szt-p-35.html

master111
21-10-07, 11:45
niezła mysl dzieki....

Deathbreaker
12-11-07, 13:21
ja bym zrobił tak :) tunczyka i ryz przeniusł na I sniadanie do szłoły brał bym chlep ciemny (bełono zarnisty) z twarogiem , z mlkiem nie ma problemy w szkole wiec tez mozesz zabrac :) problem z płatami owsianymi w sumie płatki owsiane to weglowodany wiec moze jakims batonem weglowodanowym zastapic ( nie mam na mysli marsa , liona itp ) tylko jakis batonik kulturystyczny np.http://www.bcaa.pl/trec-booster-1-szt-p-35.html
Lepiej zrobić sobie samemu batony proteinowe (czy coś takiego) bna necie kiedyś widziałem przepis i jak znajdę to zarzucę..