Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Prośba o pomoc

NIKOLIS 168
19-10-07, 16:57
Ej witam Was i proszę Was o pomoc. Zastanawiam sie nad wzięciem 100 mety polskiej miałem brac winstrol ale zrezygnowałem ale kusi mnie ta metka więc chyba ją wezme. Tylko najgorsze jest to ze jestem za młody...
Mam 16 ale jak już bede brał mete to wybije 17 rok życia. Więc to pewnie za wcześnie...ale mówi sie trudno...
Moje osiągi na klate biore 75kg bic 35,5 klatka 100cm
a mój cykel miały wyglądac tak:
I Meta + Hard Mass duży
2-3-3-3-2 lub 1-2-3-3-3-1 ale chyba ten pierwszy
II mono z Vitala w proszku + dextro juice
III Nitro Progen
a więc tak wygląda cykl nie opieprzajcie mnie tak z góry na dół tylko mi pomóżcie! a jeszcze bym sobie kupił sylimarol witaminki może nolwe
Z góry dzięki!!

Robalo
19-10-07, 17:01
Stary ja ci radze jeszcze poczekać troche. Kup sobie kreatyne zrób sobie pożądną diete i efekt będzie podobny a mete zostaw na później kiedy już nic ci nie będzie przychodzić. Jaki masz wogle staż ?

NIKOLIS 168
19-10-07, 17:14
1,5 roku ale z krótkmi przerwami poł wakacji , święta itp

Robalo
19-10-07, 17:32
Ja to bym jeszcze sobie z poltora roku na suplach i dobrej diecie poćwiczył i potem pomyślał nad metką bo jak dla mnie za mały staż i wiek.

majorn23
20-10-07, 20:46
maly staz i wiek to po pierwsze ale pomysl jeszcze o watrobie bo masz tylko jedna a metka konkretnie ja rozp*****la!!!!

4days
21-10-07, 14:26
Wiem jak jest bo sam mam 16 lat i jestem na cyklu mety... Licz sie z tym ze zawsze są konsekwencje i skutki uboczne sterydow... Ale jak zrobisz to z głowa bedzie dobrze. Teraz piramidy w stylu23422 czy podobne są nie opłacalne. Przez pierwszy tydzien bierz 3ed w tarkcie posiłku ułóż diete wysokobiałkowa odpowiedni trening i czekaj na efekty... PZDR

_ADIN_
21-10-07, 16:51
4days, jestes w bledzie, zastosowanie dopingu w tym wieku strasznie spustoszy Ci organizm... gospodarka wodno mineralna ulegnie rozregulowaniu, nie mowiac juz o nie do konca dzialajacej w tym wieku gospodarce hormonalnej!!!

NIKOLIS 168
21-10-07, 18:25
Chyba jednak poczekam jeszcze rok a teraz zrobie sobie te same cykle tylko zamiast metanabolu wezme CP,Nitro,Xpanda albo Vault-a ale jeszcze niewiem co to bedzie... choc przyznam ze metka kusi ale poczekam ten rok a efekty bedą lepsze i skutki uboczne dużo mniejsze. TAK???

4days
21-10-07, 19:15
Adin oczywiscie ma racje.. Widomo że sterydy najopdowiedniej brac około 21 roku zycia bo wtedy ma sie ustabilizowana gospodarke hormonalna... Ale jeżeli ktoś ma 21 lat no to już nie jest taki "młodzierzowy" okres. Ale w wieku do 20 lat najbardziej chcemy sie zaprezentowac.. Przemyśl sobie wszystko.