PDA

Zobacz pełną wersję : Nie w morde

wujek_drut
14-10-07, 20:06
Witam! Mam taki problem jak jesc aby nie tyc na twarzy? Ja chcialbym zeby inna czesc ciala nabrala masy czy da sie tak? Np. bede cwiczyl daną czesc ciala a potem jadł np. ryz jajka.
Czy te cwiczenia cos dadza np. wyciskanie. I jaka jest koejnosc najpierw jedzenie potem cwiczenia czy odwrotnie? i co musze jesc na mase? Tylk znow pamietając o twarzy. Przepraszam, ale mysle ze chyba jest to mozliwe, prosze o pomoc.

HuGsoN
14-10-07, 21:13
Jak będziesz miał odpowiednią dietę, trening, to na twarzy napewno nie przytyjesz.

nowin
14-10-07, 21:28
zaczniesz tyć na twarzy dopiero gdy reszta twojeo ciała zacznie również nabierać tłuszczu ale przecież uprawiając kulturystyka chodzi o to by rosły mięsnie a nie smalec ;)

wujek_drut
14-10-07, 21:31
a powiedzcie co jesc i jak cwiczyc.bo ja same pompki i hantel.Ale nie che zabardzo przytyc ale chce troche masy nrbac bo chudy jestem na 180 cm wzrostu waze 60kg.Tragedia.......

nowin
14-10-07, 21:33
to nie troche tylko zajebiście dużo miesa by Ci się przydało a pompkami i 2 hantlem to sie bawią dziec w podstawówce, radze Ci zdobądż wiecej sprzetu lub idź na siłownie

wujek_drut
15-10-07, 14:57
a ryz dobry? najpierw cwiczenia czy najpierw jedzenie?

pw
15-10-07, 21:15
jedzenie 1,5-2,5 h przed treningiem
trening
do 30 minut po odżywce/treningu posiłek

Robalo
19-10-07, 17:13
Tak kup sobie karnet na siłownie i troche poszukaj na tym forum tu jest od zaje... diet i treningów wystarczy pare sekund znajdziesz napewno.

dexter
19-10-07, 17:57
a jak ci sie nie chce chodzic na siłke to kup ławke regulowana z modlitewnikiem i wyciągiem sztange sztangielki i troche obciażenia (moze byc robione) i to ci wystarczy na takim sprzęcie mozna wiele zdziałać i nie trzeba siłowni, ale wybór należy do ciebie...

pw
19-10-07, 18:52
Nawet bez sprzętu !

wujek_drut
19-10-07, 19:24
nie mam kasy na sprzet cwicze bezsprzetowo. Mam tylko hantel i pomplki robie. poza tym Stretching, gimnastyka itp.

milo90
22-10-07, 19:47
hehe to fajne pytanko. Na twazy człowiek tyje wtedy i tylko wtedy gdy nabiera tkanki tłuszczowej i to dopiero przy nadwadze. jezeli chcesz przybrac na wadze po prostu cwicz. niestety hantle i pompki nie wystarczą, musisz zacząc chodzic na siłkie. Pompki i hantle nie pomogą ci przybrac na wadze, bo to jest trening areobowy który pomoze ci wyrzezbić sylwetkie i pozbyc sie tkanki tłuszczowej, której sądząc po twojej wadze raczej nie masz... Taki trening raczej ci nie jest potrzebny...