Zobacz pełną wersję : Węgle czy białko jak rozpoznać czego mi brak ?
Street Fighter
12-10-07, 23:54
No tak jak w temacie nie wiem czy dalej kupić gainerka mass xll czy białko ostrowi wpc ponieważ nie wiem czy mam za mało węgli czy biała.Dodam że diety nie trzymam ale jem sporo 4-5 posiłków dziennie i czasami coś jeszcze przegryzam :D.
No tak jak w temacie nie wiem czy dalej kupić gainerka mass xll czy białko ostrowi wpc ponieważ nie wiem czy mam za mało węgli czy biała.Dodam że diety nie trzymam ale jem sporo 4-5 posiłków dziennie i czasami coś jeszcze przegryzam :D.
OMG
a my co to jesteśmy jasnowidzami ? może byś napisał co takiego jesz...
Street Fighter
13-10-07, 00:55
A różne rzeczy jakieś domowe obiady itp... Jak przeczytałem to pomyślałem , że bez sensu ten temat trochę kupie se porostu to białko i zobaczę co i jak pójdzie :D
Street Fighter
13-10-07, 01:42
A mam pytanie co do tego białka dawkować go rano i po treningu ?? a w jakich ilościach ?? ile tego kupić żeby starczyło przy treningu 5 razy w tygodniu na 6 tygodni ?Starczy pucha 1,8kg ?
Białko jak masz brać to pamietaj żeby nie brać serwatkowego... Widze że na masie Ci zależy skoro chcesz białko to kup sobie np. mass xxl ale pamietaj białko to odżywka i jest tylko uzupełnieniem diety bez diety białko nic nie pomoże. Pozatym do białka byś dokupił jakiegoś gainera i xpand. Białko przyjmuje sie 1,5 godziny przed treningiem i do 0,5 godziny po treningu oraz przed posiłkami ubogimi w białko. Jak chcesz żeby starczyło na 5-6 tyg kup sobie 2kg.
brakuje Ci diety, a nie odżywki
mozesz kupic gainer jezeli jestes bardzo chudy a tak poza tym to dieta , zmien 4 posilki na 6, uloz diete i daj do oceny
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=5460 Masz tutaj z podwieszonych z tego samego działu.Użyj kalkulatora i sam sprawdź czego Ci brakuje. Do obliczenia ile b/ww/t jest w czym proponuje choćby http://www.twojadieta.info/kalorie/ (wyświetliło się jako pierwsze w google :P ) Alfabetycznie spisana tabela kaloryczna produktów, nie może wszystkiego ale raczej strogonova i ruskiego kawioru nie jesz :D więc powinna starczyć. Pozdro tej.