Zobacz pełną wersję : Pierw sterydy a potem odżywki czy na odwrót ??
Mam mały dylemat totyczący czy pierw wziąść Testosteron Propinat a potem odżywki czy na odwrót a może wszystko razem. Zakupiłem sobie zestawik składający się ze:
- Testosterone Propinate 10amp. + Clomid i dodatkowo Tribulus....
- Xpanda
- Białko
- Gainer
- L-glutamine
- Jabłczan kreatyny
- Ester Kreatyny
- Carbo
- Zma
- Hmb
I doradzono mi abym pierw walił testa i jadł z tym jabłczan, Białko i Gainera a potem po cyklu i odblokowaniu zarzucił Xpanda z resztą odżywek oczywiście dietka cały czas. Co wy na to, proszę o jakąś rospiske co da mi najlepsze efekty co na 1 cykl i na 2 pomużcie.
Za pomoc wielkie dzięki
Zapomniałem dodać, że ćwiczę już ok. 2 lat lecz przez te lata tylko na odżywkach jechałem ( stacka jeszcze nie zarzucałem). I mam problem co i jak brać bo pierwszy raz taką ilość sobie zakupiłem.
wydaje mi sie ze tego testosteronu masz malutko... a tak wogole tescia masz 100mg/ml czy 50mg/ml, tak wogole po co Ci 2 kreatyny i stack kreatynowy??
ADIN ma racje za mało masz tescia przynajmniej jeszcze 10 strzałów by Ci sie przydało
Wiem teściaka mam za mało są to 50mg/ml no cuż wiecej już nie dokupie bo bym musiał czekać z 2 miesiące a juz jestem po 3 szotach i te 2 kreatyny biore teraz na cyklu.
No to jesteś już po 3 strzałach i dopiero teraz pytasz co zrobic jak już wcześniej sam wybrałeś.
No wiem pytam abym wiedział na przyszłość i chce się upewnić czy taka kobinacja jest dobra !!
mi sie wydaje ze nie powinienes w ogole sterydu brac a same odzywki..
to dokup sobie jak mozesz troche strzałow, jak najszybciej , masz czas jeszcze przeciez
witam dokupiłem sobie sustanon 5 amp. po 250mg/1ml no teraz to juz mam wstarczajaco. Mam jeszcze pytanie dotyczace propionatu poniewaz przsetaly mnie bolec barki jak wale strzala czy to oznacza ze te ampułki były lewe czy to normalne za pierwszymi 2 razami barek mnie zawsze bolał.
Witam zobaczcie na ta suste i ocencie ktora jest dobra zauwazcie ze pierwsza ampulka ma
-Inne literki tzn większe
-mocniejszy kolor zielony
-wieksze logo ORAGON i troszke inne
-ma napis 250 mg a inne apmuplki maja 250/1ml
-pierwsza ampulka ma troche grubzy pasek u gory
powidzecie czy to tylko wina seri czy jaks znich to fake co sądzicie ta trzecia ampukla to mi sie
wcale niepodoba mam zastrzeżenia pomozcie
http://img186.imageshack.us/img186/8651/sustacr9.jpg
Przyczyna może tkwi w tym że kazda jest w innym czasie produkowana bo maja rózne daty ale nadal twierdze że towar trzeba kupowac z pewnego źródła.
ciekawy jestem jak ty to bedziesz brał do tego propa jak susta zaczyna działac po 3 tyg.
zebaleś ten cykl , najpierw powinieneś sie zapytać potem zrobić . brałeśnajpierw propa to powinieneś propa dokupic a nie suste ,