Zobacz pełną wersję : Poczotkujący
A więc tak chce zacząć brać jabłczan kreatyny,hmb i glutamine. Czy można brac wszystkie te suplementy w jednym cyklu ? Jeśli tak to jakie sa efekty. Ja chce rozbudowac swoja muskulaturę. Mam 186 cm wzrostu i waze 70 kg i lubie biegac jednak moje umiesnienie mnie nie przekonuje . Chce miec super wyrzezbione mięsnie. Pomocy !
można brać razem
na efekt końcowy składa sie wiele czynników: predyspozycje genetyczne/dobry trening/dieta/regeneracja/ilosć stresu/ i wiele innych
ale przypuscmy ze wszystkie czynniki beda ok . To jakie beda efekty zmieszania jabłczanu kreatyny z hmb i glutaminą . Jestem raczej chudy...
Przekonaj sie sam. Każdy ma inny organizm.
a jak myslicie czy jabłczan kreatyny lepeij brac z dextroza jaknormalna kreatyne czy moze podarowac sobie dextroze ??
wejdź sobie na zagraniczne fora kulturystyczne i zobaczysz że tam ludzie wogóle nie używają dekstrozy ew carbo/vitargo
dextro to szajs!! jaki masz staz??
wejdź sobie na zagraniczne fora kulturystyczne i zobaczysz że tam ludzie wogóle nie używają dekstrozy ew carbo/vitargo
Tego nie wiedziałem... Ale wiem, że to powoli odchodzi do lamusa w Polsce, ceny coraz niższe i wciskają tą dextre gdzie tylko można. A co jest do wszystkiego to jest do niczego.
radar (http://e-kulturystyka.info/member.php?u=2205) mój starz to pół roku. To mówicie ze carbo z kreatyną jest lepsze niz dextroza??
no na milion procent lepsze:D
no to jak pół roku to wsam raz na piewszy cykl:D teraz to juz zycze tylko powodzenia:D