Zobacz pełną wersję : Czy dobrze robie?
Ćwicze na powaznie od 11 miesięcy, bralem juz reaktor pro, 1 cykl metki, i teraz przez wakacje nie cwiczylem i od poczatku wrzesnia zaczelem ,wczoraj kupilem createston i aminokwasy bcaa ktore starczą mi na ok 15-20 dni, i wlasnie chcem je teraz wziąsc i mam pytanie czy jak teraz przez 3 tydz bede je bral to jak tylko skoncze moge zacząc brac createston?czy zrobic jakąs przerwe? i czy wogole dobrze wybralem?
Ja ci powiem, że wybrałeś najgorzej jak mogłeś z tym cyklem metki.
A jak nie masz duzo bcaa to je lacz w jakims cyklu jako antykatabolik.
bierz createston w cyklu z bcaa
po metce Ci cos przyszło?? głupi ruch ale kazdy najpierw bierze potem pyta:D
kreta z bcaa:D pozdro:D
Hmm po metce przytylem 4 kg, w klacie dalo mi 15 kg sily po cyklu, ale zaluje ze wziełem, do metki bralem oslonki (sylimarol, hepatil) dodatkowo bralem kompleks witamin i mimo to zaszkodzilo mi od tamtej pory brzuch mnie napier.., wątroba boli gdy nigdy tego nie bylo, teraz od jakiegos czasu mniej pije i zdrowiej sie odzywiam i juz nie boli wątroba ale nikomu mety nie polecam łacznie z metą i oslonkami i witaminami cykl kosztowal mnie ok 130 zl a powinienem jeszcze clomid wziąsc (50zl) wiec cykl taki kosztuje 180 zl,a za tyle mozna juz kupic odzywke ktora nawet wiecej da bez skutkow ubocznych, pozdro
A czy nie jest lepiej zebym jeszcze przez te 2 tydz bcaa bral a pozniej dopiero createston?
mi troche wiecej po samym mono przyszłoD: za 60zł:P wiec jak widac nie bardz CI sie to opłacało:D pzodro
pablo91prg
08-10-07, 17:53
a ile tej mety zjadłes?
ok 85 tabletek mialem calą 100 kupioną ale odlozylem bo wątroba bolala..
po samej 100 mety przy osłonkach Cie watroba bolała?? dziwne... moze masz jakies problemu?? byłes u lekarza?:>
po samej 100 mety przy osłonkach Cie watroba bolała?? dziwne... moze masz jakies problemu?? byłes u lekarza?:>
Powninna w jakimś stopniu się uszkodzić, ale raz za razem jak bolała to kolego DOCTOR się kłania i to szybko, bo na starość wyjdzie....
W sumie to już wychodzi w postaci bólu, ale później może się to źle skończyć.