Zobacz pełną wersję : jak to pogodzic ??
1.Otóż wiem ze keratyne trzeba brac 5g rano i 5g po terningu. Ale jesli np. pierwsz porcja jest o godz. 8.00 o 8.30 sniadanko a o 9 jestem juz na silce i koncze trening o 10 to wychodzi ze nastepna porcja powinna byc o 10. Tylko tak mysle czy to nie za szybko?? Czy nie powinna byc jakas dluzsza przerwa miedzy porcjami kertyny?? A pozatym ile brac tauryny do porcji kreatyny??
2. Chciałbym cwiczyc 4 razy w tygodniu (narazie cwicze 3 razy) tylko jest taki problem ze moglbym cwiczyc od wtorku do piatku czyli wychodzi dzien po dniu bez jakiej kolwiek przerwy i nie wiem czy to jest dobry pomysl. poradzcie!
spoko mozesz brac nawet przed treningiem i po treningu efekt bedzie ok.
tauryna 1-2 gr do porcji kreatyny
jak nie masz czasu to zrob chociaz tak
2 dni trening 1 wolne 2trening
przeciesz pisze ze moge ciwczyc tylko od wtorku do piatku wiec jak Twoim zdaniem mam zrobic to "2 dni ternigu, jeden wolny , 2 dni terningu "??
nie to lepiej cwcz tylko 3 razy bo w tym sporcie najwazniejsza jest regeneracja:D co do krety to mozesz tak brac:D tylko w dni poza treningowe tez bierz tak ok 12:D pozdro:D
no narazie cwicze trzy razy w tygodniu ale chcialbym zmienic plan i inaczej podzielic partie . Mam juz wszytsko wymyslone ale zeby zrobic tak jak sobie wymyslilem musilbym cwiczyc cztery razy w tygodniu . I teraz mam dylemat czy trzy razy z przerwa czy cztery nonstop.
non stop nie da rady bo jak juz isałem najwazniejsza jest regeneracja wtedy beda miesnie rosły a ty jak je walniesz 4 razy z rzedu je przemeczysz i efekt bedzie odwrotny do zamierzanego:D
czyli zostaje wersja trzy dniowa.
to by było najlepsze rozwiazanie:D naprawde:D trzymaj sie:D
jak masz jaszcze jakies zapytania wal:D pozdro
Przy cyklu na krecie trzeba duzo pic....ale musi byc to woda czy moga byc np. jakies soki itp?? Ewentualnie moze byc woda gazowana??
gazowanych napoi lepiej unikaj bo nie sa najzdrowsze dla zoładka:D
najlepiej woda niegazowana ale soki tez zawieraja wode:D wiec mozna pic i je:D
ale nie chodzi mi o gazowane napoje tylko o gazowana wode mineralna?? moze byc??
ja nie polecam a wrecz odradzam...a co nie lubisz niegazowanej??
wole gazowana ;p choc np na treningu pije niegazowana :)
Gazowaną się nie napijesz.
dokłądnie nie dasz rady wypic dajmy 0,5l gazowanej na ex a niegazowanej to bez problemu:D
oczywiscie na treningu nie poelcam tyle pic!!:P
ja też proponuję Ci pić wodę niegazowaną przynajmniej podczas treningu.