Zobacz pełną wersję : bezpieczeństwo mam pytanie czy jak mam 14 lat i pujde na siłke to nikt mi nie nawal
mam pytanie czy jak mam 14 lat i pujde na siłke to nikt mi nie nawali ??
w jakim sensie (ktos Ci ma nabic guza??) ma Ci ktos nawalic i za co??
Jak sie nie bedziesz wozić to przeżyjesz jakoś
to wszystko zalezy od siłowni:D przwaznie jest tak ze starsi i wieksi Ci raczej pomagaja i radza niz bija:P
wbrew przekonaniu siłownia to bardzo kulturalne miejsce, każdy bardzo chętnie stara sie pomóc więc nie ma co sie bać nikogo
Sosnalol1705
06-10-07, 11:11
Tylko sie nie wygłupiaj.. bo mnie np denerwuje jak przyjdzie jakis nowy ma zero stazu i sobie zarty robi z wszystkiego .Ale idz na siłownie jak najbardziej tylko nie mecz za bardzo kręgosłupa.pozdro
i zabierz ze soba slownik ortograficzny ")
Street Fighter
06-10-07, 17:39
U mnie na siłce jest atmosfera jak w kościele proszę przepraszam mogę to mogę tamto może pomóc i takie tam :D każdy jak wchodzi na siłkę to musi wszystkim podać rękę nieważne czy ma w łapie 24 czy 68 :D Wszyscy wymieniają sie doświadczeniem i jest porostu git :D
no jak ja chodziłem na miejska to tez:D jakby najlepsi kumple i nie wazne było czy ktos miał 30 czy 45 w łapie ani czy ktos miał 10 lat czy 50 lat:D wszysscy byli równi:D
czy trzeba zmieniać obuwie na siłowni są tam szatnie ??
Niezła relacja!!!!!
(Mod by się tu przydał)
Sonny_Black
09-10-07, 21:08
hehe nie boj sie xD to zalezy od ludzi ale bez powodu cie nie będą nawalać od razu przy wejsciu :P hehe ale jkak czytam te wasze opisy silowni to kurde pelna kultura i wogole i troche smieszne az ^^ moze przed cwiczeniami sie jeszcze wspolnie modlicie?
przejdz sie kiedys na miejska:P chyba ze chodzisz ale u Ciebie tak nie ma:P jak ja chodziłem to wszystko elegancko było i bez problemu kazdy kazdemu pomagał:D
ja chodze na silownie :D
mama 15 lat
wlasnie te najwieksze koksy daja najwiecej rad ;]
obuwie powinno sie miec i stroj zamienny ;]
paweleeekkk
22-10-07, 21:43
A ja na siłce zawsze sam jestem z kumplem :P.
Siłownia na UMK (Uniwersytet Mikołaja Kopernika) :P.
I ostatnio nawet 2óch Turków przyszło... :) Bez lipy. Podszlifowałem też angielski :D bo tureckiego jeszcze nie umiem... :)
VegetaSSJ3
22-11-07, 19:59
A ja na siłce zawsze sam jestem z kumplem :P.
Siłownia na UMK (Uniwersytet Mikołaja Kopernika) :P.
I ostatnio nawet 2óch Turków przyszło... :) Bez lipy. Podszlifowałem też angielski :D bo tureckiego jeszcze nie umiem... :)
Mowisz ze jestes sam z kumplem zawsze to ja juz sobie wyobrazam jak wy tam cwiczycie z tymi turkami
paweleeekkk
22-11-07, 20:15
Dwa razy byli. Koksiarze :D
A ćwiczymy normalnie. Tak jak się ćwiczy. : /
VegetaSSJ3
23-11-07, 16:08
Czyli ?? pewnie na pieska
paweleeekkk
23-11-07, 17:09
Jak wolisz chłopców.. to nie wnikam.
VegetaSSJ3
25-11-07, 11:31
Nieno zartuje sobie
paweleeekkk
25-11-07, 12:07
Spoko, ja też. :)
Pozdro.
VegetaSSJ3
25-11-07, 12:53
no to sztama
Zgadza sie dzisiaj bylem pierwszy raz i jest bardzo miła atmosfera. Tak jak wy piszecie, starsi dają rady, pokazują jak co robić itp. Nie ma sie co bać ;]
No dokładnie. Początkowo jest presja i myślisz, że każdy się na Ciebie patrzy. Też tak myślałem wpierw, ale prawda jest inna. Każdy robi swoje. Nie raz dano mi jakieś rady itp. siłka to kulturalne miejsce.
Co innego jak jakieś osoby przychodzą i robią sobie jaja. Nikt im nie wpier...li, ale dobrze na pewno nie są postrzegani.. ;) Ostatnio do nas na siłkę takich dwóch młodych przyszło, zaczęli mi pyskować bo im zwróciłem uwagę, że źle robią ćwiczenie.
A więc rada dla tych, którzy chcą ale tak jakby boją się iść na siłkę - szanuj innych, a i oni będą Ciebie szanować i za wszelką cenę nie rób sobie żartów tylko rób, co do Ciebie należy - trenuj. :)
Dziwne pytanie wogole. Jeszcze sie nie spotkalem zeby kogos lali na silowni albo zeby sie smiali z kogos... Tak jak pisze Tomasz., szanuj innych a oni beda szanowac Ciebie :)
Podobno różnie bywa,są miejsca gdzie podejdzie jakiś kwadrat i jak spodoba mu sie twój pas,to go stracisz,ale podobno większość miejsc jest spoko.
Ja zawsze chciałem mojego kolege namówic zeby poszedł na siłke wraz ze mna ale nigdy nie chciał tłumaczac sie ze sie wstydzi bo wyglada tak i tak. Ale jak ja zaczynałem tez była lipa na poczatku i ciezko własnie chłopakowi wmówic by poszedł