Zobacz pełną wersję : odżywka dla początkującego na masse
Czećś ćwicze 4 miesiące czy moge już brać odżywki czy mam jeszcze poczekać.Napiszcie czy moge czy narazie nie.Dzięki z góry pozdro dla wszystkich
Jasne ze mozesz;> Podaj wiek i wage:] jak malo wazysz to wez jakas odzywke bialkowo-weglowodanowa a jak jestes troche grubszy to tylko bialkowa, mozesz tez dodac jakas kreatyne:) polecam TMC jabczan kreatyny i trec cm3. Co do białka... To musisz sobie jakies dobrac. Pozdrawiam:P
wiki skad tys sie urwał??
na kreatyne poczekaj jeszcze z 2 miechy i nie bierz od razu jabłczanu tylko zwykłe mono...kolega sie chyba czegos nałykał i teraz bredzi!!
co do gainera lub białeczka to mogłes od saego poczatku wcinac:D
buhehe no przecierz on mowi ze cwiczyl 4 miechy:D??
to moze ma jakas mase 0_o? prosilem o wage:D
Czećś ćwicze 4 miesiące czy moge już brać odżywki czy mam jeszcze poczekać.Napiszcie czy moge czy narazie nie.Dzięki z góry pozdro dla wszystkich
Jak braki w diecie to białko i gainer,no i witaminy do tego obowiązkowo.
tylke ze na krete to trza miec staz 6 miechów a nie 4!!
a kto wyznaczyl taki staz???????????:)
ja bym lapal sie za kreatyne dopiero po ok. roku, ale czy po 4 miechach to blad?napewno nie zaszkodzi a nawet przeciwnie - pomoze...
jednak nie ma sensu brac najdrozsze formy kredy -zwykle mono jak znalazl
Waże 52kg to dobra będzie dlamnie ta odżywka na masse
OLIMP TOP MASS
Ja mialem 1na, olimp pure whey protein 95 isolate :D cos przekrecilem?:D No i jest dobra nabralem 2kilo mięsni, 0 tluszczu, ale droga:/
no a ile tego zjadłes??
co do tego stazu to przewaznie w tym okresie dopada Cie pierwsza stagnacja:D
2kg:] jestem w trakcie jeszcze 0,5kg mi zostało, tylko ze tydzien temu to zakupilem jabczan kreatyny.
o to super weszło:D a dieta była do tego??