PDA

Zobacz pełną wersję : Pytanie o dawkowanie :)

Ban-dit
04-10-07, 21:16
Witam jest to moj 1 post na forum wiec witam wszystkich, odrazu zaznaczam ze uzywajac opcji szukaj nie znalazłem satysfakcjonujacej mnie odpowiedzi, mam pytanie odnosnie dawkowania nastepujących suplementów zakupiłem shock tkerapy universala + białeczko pro longatum biogenixa oraz tkermo crusha met-rx - Pan (kulturysta) w sklepie z suplementami rozpisał mi je nastepujaco shock therapy w dni teningowe ranno na czczo oraz 30 min porzed treningiem zas w dni bez treningowe tylko rano na czczo zas producent zaleca tylko w dni treningowe? , co do pro longatum kazał mi go barac tylko jako kolacje codziennie godzine przed snem 3 łyzki stołowe , zas zalecenia producenta sa 2 do 3 razy dziennie ?thermo crush 3 razy 1 tab 3 razy dziennie wiec wedle zalecen producenta jest to moja 2 w zyciu kuracja z odzywkami choc troszke juz cwicze :) prosze powiedzcie czy zalecenia pana ze sklepu sa właściwe gdyz mowil i WYGLĄDAŁ mi na osobe kompetetna z góry dzieki za wszystkie odp , pozdrawiam

Kakashi
04-10-07, 21:46
po 1 to shock therapy nie jest na ierwszy cykl:| najpierw sie popytaj a potem kupuj!! po drugie to co pisze od producenta to same bzdury!! naprawde chyba tylko w 1 odzywce na 100 udaje im sie poprawnie napisac jak przyjmowac ich własny produkt..błazenada...pozdro