PDA

Zobacz pełną wersję : Mega Hardcore(cytrulina+sól argininy)

mały huba
04-10-07, 12:31
http://www.triceps.pl/product_info.php/products_id/1453?osCsid=2f90b1521392bb13ebffc98c0cde5f97 Nazwa jest gruba :D Ale mnie bardziej interesuje skład. Jedna kapsułka zawiera ok 400mg AAKG i 300mg cytruliny(to samo co zawiera aero Biogenix'a i Nitrobolon Treca). Zapewne wielu ludzi brało suple w których skład wchodziły te składniki, a może i sam supl wymieniony w temacie ? Czy ktoś może wypowiedzieć się na ten temat? Głównie interesuje mnie opinia wyciągnięta z autopsji :) Zastanawiałem się czy nie zarzucić sobie tego w na początku grudnia jak skończę mono,jako taki przerywnik w krecie i jakiś tam booster bez kreatynowy. Ma to sens? Czy z góry sobie darować bo strata hajsu/za krótki staż/etc ?

Punisher
04-10-07, 14:52
No to jest typowe AAKG. To działa silnie pompująco, ale to warto brać razem z kreatyną, a nie jak to ująłeś "jako przerywnik". Oczywiście nie bierz tego z mono, jak już to z jakimś jabłczanem, ale jak skonczysz mono to samo jabłko na ciebie zadziała dobrze, więc zostaw to na potem...
Ja bym odpuścił na twoim miejscu.

tom
06-10-07, 00:12
jak chcesz to brac to raczej z kreatyna
a czemu nie z mono?jak najbardziej moze byc...

Punisher
06-10-07, 12:28
a czemu nie z mono?jak najbardziej moze byc...
No ale nie na pierwszy cykl mono, chyba że ktoś przebył pełno cykli i chce zrobić cykl na mono universala to wtedy połączyć jak najbardziej, ale nie na poczatku przygody z suplami... chyba rozumiesz o co mi chodzi...

tom
06-10-07, 16:35
luz