Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : o co chodzi ;/

Gumis0000
03-10-07, 18:53
A wiec tak dzisiaj mija tydzien od kad zaczolem trenowac i zazywac gainera olimp gain bolic. W 6 dni zjadlem go 1 kg wiec wychodzi jakie 170 g dziennie. Nie trzymam jakiejs super diety ( wszystko wyliczone co do grama) a wyglada to mniejwiec tak w dni nietreningowe :

sniadanie 7-8 rano :
- mleko + platki owsiane + jogurt (jakies danio czy cos)

drugie sniadanie-w pracy ( 11-12)

- bulki z cyckami od kurczaka

trzecie sniadanie - w pracy ( 14-15)
-gainer ok 100 g + 300 ml mleka

obiad - w domku ok 18
-jakis ryz + cycki od kurczaka przewaznie + wazywka czy cos ;)

przed kolacja - ok 20

-gainer jakies 70 g + 300 ml mleka

lekka kolacja - ok 22

- jakas rybka czy cos podobnego ;)

W dni treningowe staram sie przed treningiem jeszcze gainera wcisnac...jak nie daje rady to wyglada to podobnie tylko wiecej gainera po treningu. Trening poniedzialek, sroda, piatek. A jaki mam problem....a mianowicie ze dzisiaj mija tydzien a ja NICCCCCCC doslownie nic nie przytylem :( zero zerooo ani grama ;/ nawet nie wiem czy troche nie schudlem -_- Dalej waze ok 66 kg przy 180-182 cm. Mozecie mi powiedziec gdzie tkwi problem ? czy jestem tak beznadziejnym przypadkiem ze nic mi nie pomoze. Staram sie jesc duzo ale czasami poprostu juz nie umiem w siebie wiecej wepchac. Moze oprocz gainera cos jeszcze sobie zaaplikowac ? ;/ ech pomozcie :(

Wilku33
03-10-07, 19:31
przez tydzien mozesz przytyc srednio 250-500 gram czystej masy miesniowej, cierpliwości jeszcze przytyjesz

ArtOne
07-10-07, 01:35
Czy nie za dużo od siebie wymagasz, poczekaj trochę tydzień to trochę za krótko.

olek
22-10-07, 21:15
Ćwicz tak jak ćwiczysz poczekaj jeszcze troche a efekty bedą.

paweleeekkk
23-10-07, 19:24
Ja np. już nie jem tylko żre... :D masakryczne ilości. :D
A jak juz nie moge to sobie chwile poczekam i pomyśle o sobie... i dalej zaczynam jeśc. :D
Przepraszam - żrec. :D

johny
23-10-07, 20:00
gumis,napisz o kotrej masz trening,a ta dieta nie ejst najlepsza:/ miedzy godzina 11 a 18 wpierniczasz tylko odzywke i ty chcesz tyc :O dopracuj swoja diete i wtedy sie pomysli.po za tym nie pisz 'jakies' bo jak tak piszesz to neiwiadomo czy ty jesz 50g piersi z kurczaka czy 200,jak niewiesz ile to napisz okolo.Dodaj jakies bialka jajka do diety,tunczyka nie bulki tylko chleb pelnoziarnisty