PDA

Zobacz pełną wersję : olimp dextro juice

lukemaster
30-09-07, 13:29
siemano mam pytanko zamierzam kupic olimp dextro juice i amm jescze kilo białka i zastanawiam sie czy moge to brac z białkiem jako transporter i ogólnie zeby sei dołądowac (energia)przed treningiem piszcie komenty dotyczace tego supla i czy moge brac z bialkiem eloopozdrawiam

Kakashi
30-09-07, 13:58
dextro jako transporter białka...?:| nie słyszałem... transporter kreatyny ok ale białka??

zeby dodało energie to jak najbardziej:D

nowin
30-09-07, 14:04
mieszając to wyjdzie ci po prostu gainer

Kakashi
30-09-07, 15:14
moze nie smakowo:P ale cos wyposrodkowanego miedzy weglami i białkiem:D pozdro;D

Punisher
30-09-07, 17:55
No to nie kupuj dextro juice tylko po prostu carbo.
Powiedz czy chcesz do tego coś jeszcze łączyć np kreatyne albo glutamine czy bcaa, bo wtedy to inaczej rozpiszę.
I wtedy carbo przed treningiem dla energii. A po treningu carbo i białko - nie musi być w jednej porcji, jeżeli nie masz smaku naturalnego białka, po prostu żebyś się nie zżygał, to możesz podzielić na dwie porcje, Najpierw wypić carbo i po 3-5 min białko.

lukemaster
30-09-07, 18:58
no włąsnie nie wiem bo mam dylemat między carbo a tym co pisałem powyzej....bo jezeli to mi nic nied a więcej jak carbo biorac to z białkiem to wole carbo bo taniej...

Punisher
30-09-07, 19:40
Weź carbo, ale nie takie co ma dextrozy w pip tylko równierz maltodekstryne i fruktoze. Napisz czy chcesz brać jeszcze to co pisałem wyżej czy tylko białko i węgle.

lukemaster
30-09-07, 19:58
no włąsnie chciałęm cos co mnei wzmocni ...doda energi...raczej wątpie ze dzeki carbo cos tams więcej pocisne na łąwie....bo kreatyna i tym pododbne dopalacze odfpadają jak narazie mma tylko kilo białka i chce cos do tego i zastanawima ie czy carbo czy to drugie..a moze cos jescz emasz o zaproponowania tego przekroju..??bo co mi te carbo da..??beda jakeis efekty widoczne ..czy tot ylko taka sciema jak red bull i tym pododbne rzeczy?

Punisher
30-09-07, 20:14
HEh, spokojnie, carbo to węglowodany, które powodują tak jakby "zastrzyk energii" Dodają siły i te bajery. Są doskonałym uzupełnieniem glikogenu po treningu. Jak bierzesz carbo to odczujesz podczas treningu większą wytrzymałość i siłę i chęć do ćwiczeń też :p
A RedBull to koffeina to w ogole co innego i nie porównuj takich gówien do carbo .
Efekty będą, możesz poprzez carbo uzupełniać dietę w węglowodany itp.

tom
30-09-07, 21:19
sluchaj biorac carbo przed treningiem odczujesz wieksza wytrzymalosc...
glownie carbo stosuje sie w celu uzupelnienia dziur kcal w diecie bo przy masie musisz miec bilans +
rowniez jak nap. sofok carbo uzupelnia glikogen miesniowy
a co do sily to juz sam odpowiedni trening bez diety musi dawac efekty

dekstro = glukoza jest nic nie warte tuczy i tyle na ten temat

wogole to witam ponownie po przerwie

lukemaster
30-09-07, 21:54
to juz wsumie pół roku trzymam sie przy cwiczeniach i nie zamierzam przestawac...heh az lub dopiero pół;)kazdy mzoe mówic co che ale jednak siłownia to nałóg:Dz góry dzięki za porady;)jak mój staz dobije do roku to wstawie fotki do ocenki bo mam przygotowane te z lutego jakz acyznałem cwiczyc pozdrawiam